Καθώς στα Μάταλα και στη σειρά Η Παραλία, ετοιμάζονται για τα Χριστούγεννα με εορταστική διάθεση, το Mermaid Cafe φιλοξενεί ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χίπικο πάρτι, με καλεσμένους όλο το χωριό και τη χίπικη κοινότητα. Ο Διονύσης συνειδητοποιώντας ότι η Υπατία περνάει περισσότερο χρόνο τελευταία με τον Χάρι, εκφράζει την έντονη αντίθεσή του σε αυτή τη νέα φιλία και δημιουργεί εντάσεις στη σχέση του με την Υπατία. Παράλληλα, η Υπατία καταφέρνει να βοηθήσει τον Δημητρό να αντιμετωπίσει τη θλίψη που νιώθει, δίνοντας χαρά.

Η αλλόκοτη συμπεριφορά του Νικήτα προβληματίζει τη Νικολίνα και της δημιουργεί άγχος για την υγεία του. Τα φετινά Χριστούγεννα στα Μάταλα φέρνουν στο προσκήνιο τη δύσκολη πραγματικότητα για όσους έχασαν άδικα τους δικούς τους ανθρώπους.

Ξημερώνει η μέρα μετά το βράδυ των Χριστουγέννων και μια απρόσμενη εξαφάνιση, σε συνδυασμό με την ανεξιχνίαστη υπόθεση της δολοφονίας της Ρηνιώς, δημιουργεί εφιάλτες. Το χωριό έχει περιέλθει σε κατάσταση συναγερμού για την εξιχνίαση του μυστηρίου.

Στο μεταξύ, η Ελένη αναλαμβάνει την οργάνωση μιας λέσχης ανάγνωσης και αφοσιώνεται στην εργασία της ενώ ο Διονύσης είναι οργισμένος και απογοητευμένος. Η διαβίωση των χίπηδων στην παραλία γίνεται ολοένα και πιο δύσκολη λόγω του χειμώνα, δημιουργώντας προβλήματα για την κοινότητά τους. Η Νικολίνα ανησυχεί για τις νέες φιλίες που ο Δημήτρος αναπτύσσει με τους χίπηδες. Στο ενδιάμεσο, στην Αθήνα, οι δυσκολίες του Καραχάλιου στη Γενική Ασφάλεια Αθηνών εντείνονται, καθώς έρχεται σε σύγκρουση με τους ανωτέρους του.

 

Η Παραλία: Δείτε το τρέιλερ της ΕΡΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ ξεσκεπάζει τον δολοφόνο-Ο Μιχαήλ θα τις «τελειώσει»

MotoGP και όμως είναι δυνατόν, Bezzecchi Marini θα παραταχτούν στο GP Ινδονησίας

Fame Story: Λίγο πριν το… τέλος έρχεται ο Τριαντάφυλλος-Θα είναι η σανίδα σωτηρίας;