Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά τη διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ στη σειρά Η Μάγισσα σχετικά με την αρχηγία της οικογένειας!

Την ίδια ώρα, ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι ν’ αρπάξουν τη Θεοφανώ από τον πύργο. Θέλει να απαλλαγεί από εκείνη και κυρίως να προκαλέσει κακό στον αδελφό του! Την ίδια ώρα, τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο δεν είναι πια τα ίδια. Η συμπεριφορά του απέναντί της και το κακό που της έχει προκαλέσει την έχουν κάνει να αναθεωρεί για τη σχέση του .

Η Θεοφανώ προσπαθεί να ξεφύγει από τους εχθρούς της και η νύχτα θα βαφτεί με αίμα. Το πνεύμα της Αναχίτ θα γυρέψει εκδίκηση με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο. Μέσω της μάνας της, η Θεοφανώ βάφει για πρώτη φορά με αίμα τα χέρια της και η είδηση προκαλεί μεγάλο σοκ, κυρίως στον Μάρκο που δεν μπορεί να πιστέψει τι έχει συμβεί. Στο μεταξύ, στον πύργο των Λασκαραίων, η Πολυξένη ξεκινάει μια εκστρατεία για να ρίξει στάχτη στα μάτια όσων την υποπτεύονται για τον φόνο του παιδιού, ενώ ο Κανέλλος συγκρούεται με τη Δαμιανή για όσα έγιναν με τους Τριβολαίoυς και την απαγωγή της Θεοφανώς.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία προκαλεί «σεισμό»-Σε αυτόν θα δώσει τον «Παράδεισο»

Μαυροπάνος: Η ανοδική πορεία και η μεγάλη ευκαιρία

Γιώργος Λιάγκας: Σάλος με το σχόλιο δημοσιογράφου-Άμα είναι τζαμπουίτα πάει!