Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα, ο Τζανής, υποκινούμενος από τη μητέρα του Δαμιανή σχεδιάζει πώς να αποτελειώσει την Θεοφανώ και να δει τον Μάρκο να χάνει τα πάντα. Ο Αντρέι όμως, θα γίνει ο σωτήρας της Θεοφανώς και θα την επιστρέψει στον πύργο, σώζοντάς την από την οικογένεια των Τριβολαίων.

Ο Μάρκος χαίρεται που επέστρεψε η αγαπημένη του, αλλά η ζήλεια του για τον Αντρέι και την σχέση που αναπτύσσει με την Θεοφανώ, φουντώνει.

Η Θεοφανώ αρχίζει να νιώθει μεγάλη ασφάλεια πλάι στον Αντρέι και οι δυο τους έρχονται όλο και πιο κοντά. Όσο θα περνάει ο καιρός, ένας έρωτας μεταξύ τους θα αρχίζει να γεννιέται και δεν θα μπορούν να τον σταματήσουν. Μάλιστα στην αρχή και οι δύο δεν θα μπορούν ούτε στον ίδιο εαυτό τους να παραδεχτούν την τόση μεγάλη έλξη που θα έχουν.

Ωστόσο αυτός ο έρωτας δε θα μείνει χωρίς εμπόδια με το πρώτο να ακούει στο όνομα Μάρκος!

Στο μεταξύ στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι η Κυπριανή είναι η δολοφόνος της Αναχίτ, μητέρας της Θεοφανώς. Όταν έμαθε για τη σχέση της Αναχίτ με τον πρώην άντρα της, την έκαψε ζωντανή.

Φυσικά, η Κυπριανή δεν γνωρίζει ότι η Θεοφανώ είναι κόρη της Αναχίτ και μόλις το μάθει θα σοκαριστεί!Το ίδιο θα πάθουν και ο Μιχαήλ με τον Σπήλιο. Αυτή η ιστορία του παρελθόντος βέβαια, θα φέρει στο φως και μία ακόμη αποκάλυψη ότι ο Σπήλιος είναι αδερφός της Θεοφανώς!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!