Η Μάγισσα: Η υπόθεση της νέας σειράς του ΑΝΤ1. Η δημιουργική ομάδα των «Άγριων μελισσών» ξαναχτυπά. Οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαληs καθώς και ο σκηνοθέτης Λευτέρηs Χαρίτοs έχουν ήδη βάλει τα Θεμέλια τηs νέας τουs σειράs που φέρει τον τίτλο «Η μάγισσα» και Θα μας πάει πίσω στο 1818. Πρόκειται για ένα αστυνομικό Θρίλερ εποχής, γεμάτο με έντονο μυστήριο, σασπένς, ξόρκια αλλά και έρωτες λίγο πριν την έναρξη τηs Ελληνικής Επανάστασης.

Η παραγωγή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ 1 από τον Ιανουάριο του 2023 και Θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Μάλιστα, καθώς η ιστορία εξελίσσεται στη Μάνη, τα γυρίσματα που Θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο Θα γίνουν σε φυσικούς χώρους, ενώ για τις ανάγκες τηs σειράs Θα στηθεί ένα σκηνικό για να εξυπηρετεί τις λήψεις στον Πύργο όπου θα ζουν οι κεντρικοί χαρακτήρες. Οπως έχει γίνει ήδη γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο Θα κρατάει η Έλλη Τρίγγου, ενώ τους υπόλοιπους κεντρικούς ήρωες Θα υποδυθούν ο Γιώργος Γάλλοs, ο Νίκος Ψαρράs, η Μαρκέλλα Γιαννάτου και ο Αναστάσης Ροϊλός.

Στη Μάνη του 1818, οι διεργασίες τηs Ελληνικής Επανάστασηs έχουν ξεκινήσει. Η έχθρα δύο οικογενειών έχει φουντώσει λόγω μιας βεντεταs. Ωστόσο ο περίγυρός τους προσπαθεί να τους μονιάσει για να μην αποσπαστεί κανείς από την Επανάσταση. Οι δύο οικογένειες τελικά ενώνονται με έναν γάμο. Από την ένωση αυτή, λίγο καιρό αργότερα έρχεται στον κόσμο ένα μωρό. Το μέλλον του όμωs είναι δυσοίωνο. Σαράντα ημέρες μετά τη γέννησή του εξαφανίζεται, προκαλώντας αναταραχή στην οικογένεια.

Η υπηρέτρια τηs μητέραs βλέπει όραμα πωs το βρέφος βρίσκεται πνιγμένο στο ποτάμι και την ενημερώνει. Αμέσως όλοι σπεύδουν στο σημείο και όντως εντοπίζουν το μωρό νεκρό. Η υπηρέτρια κατηγορείται ως ένοχη, αλλά και ως μάγισσα. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την αθωότητά τηs αφού αρκετοί θυμήθηκαν πως δεν είχε φύγει λεπτό από το πλευρό τηs μητέραs, άρα δεν θα μπορούσε να έχει κάνει εκείνη κακό στο παιδί. Το μεγάλο μαρτύριο όμως για τη νεαρή υπηρέτρια μόλις ξεκινά. Είναι τελικά μάγισσα ή όχι; Παράλληλα με όσα συμβαίνουν, ο άντρας του σπιτιού κάνει χρήση του θεσμού τηs σύγκριας.