Ο κλοιός γύρω από τη Θεοφανώ, στη σειρά Η Μάγισσα, αρχίζει και στενεύει όλο και περισσότερο με αποτέλεσμα από εκεί που ήταν το ήσυχο και καλοκάγαθο κορίτσι, να έχει μετατραπεί στα μάτια των περισσότερων ένα αγρίμι, μια φόνισσα και μια κακιά «μάγισσα» που πρέπει να καεί στην πυρά. Οι εχθροί της; Πολλοί! Κι ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να τη βγάλει από τη μέση και να πεθάνει!

Η Μεταξία γιατί τη θεωρεί ένοχη ότι σκότωσε τον νεογέννητο γιο της σύμφωνα με το TiVi Σίριαλ,  και επειδή κοιμάται με τον άντρα της, η Δαμιανή γιατί φοβάται ότι το χάρισμά της θα αποκαλύψει πως αυτή είναι η αληθινή φόνισσα του βρέφους, ο Τζανής γιατί θέλει να κάνει κακό στον Μάρκο, οι Τριβολαίοι γιατί τη θεωρούν δαιμονισμένη και στη λίστα με τους εχθρούς της νεαρής κοπέλας θα προστεθεί και η Κυπριανή, η οποία μαθαίνει πως η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άντρα της!

Κι ενώ όλοι αυτοί τη θέλουν νεκρή, ο Μάρκος από την άλλη δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τη σώσει, αλλά ο Αντρέι εμφανίζεται ως ο προστάτης και φύλακας-άγγελός της, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή για εκείνη!
Όπως προαναφέραμε, ο Αντρέι βάζει σε κίνδυνο με τη ζωή του για τη Θεοφανώ, όχι μόνο γιατί τη συμπαθεί, αλλά και γιατί έχει αρχίσει να νιώθει έντονα ερωτικά συναισθήματα για εκείνη.

Εννοείται πως τη λυπάται και για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει και όντας εκείνος ένας δίκαιος άνθρωπος θέλει να τη γλιτώσει από τα βάσανά της.

Έτσι βλέποντας πως η ζωή της πάει να καταστραφεί, λόγω εγκυμοσύνης και χαρίσματος, αποφασίζει να τη φυγαδεύσει από τον πύργο για να της σώσει τη ζωή.

Εν μία νυκτί καταφέρνει με οργανωμένο σχέδιο να τη βγάλει από τον πύργο χωρίς κανείς να το πάρει χαμπάρι και να την κρύψει σ’ ένα μέρος που κανείς δεν πρόκειται να τη βρει μέχρι να γεννήσει και μετά να φύγει για πάντα μακριά.

Την επόμενη μέρα που γίνεται αντιληπτή η απουσία της σημαίνει συναγερμός στον πύργο, με τον Μάρκο να απειλεί θεούς και δαίμονες για να βρεθεί η γυναίκα που αγαπάει και το αγέννητο παιδί τους.

Κανείς δεν γνωρίζει τίποτα! Όταν γίνεται αντιληπτό πως εκτός από τη Θεοφανώ έχει εξαφανιστεί και ο Αντρέι, τότε τον ζώνουν τα μαύρα φίδια και ορκίζεται να εκδικηθεί.

Πλέον και η ζωή του Αντρέι βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς οι Λασκαραίοι θεωρούν πως ο Ρώσος καταχράστηκε τη φιλοξενία τους και τους εκμεταλλεύτηκε προκαλώντας τους αναστάτωση και πλήγμα. Όμως ο Ρώσος είναι αποφασισμένος με κάθε κόστος να σώσει τη Θεοφανώ, ακόμα κι αν χρειαστεί να πεθάνει!

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

΄

Όλες οι ειδήσεις

Maestro: Πότε επιστρέφει σε Mega και Netflix!

Ποτά-μπόμπες: Πώς θα τα αποφύγετε και οι παγίδες που κρύβονται στη διασκέδαση της νύχτας!

Έλενα Παπαβασιλείου: Με αυτή την εκπομπή επιστρέφει στο Action 24!