Μία από τις σειρές που έκαναν τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση, ήταν το Maestro, που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης εντυπωσίασε ξανά με τη δουλειά του.

Η σειρά που μεταδόθηκε από το MEGA, έκανε πραγματικό πάταγο και δημιούργησε το δικό του κοινό, κάτι που φάνηκε ξεκάθαρα και στα νούμερα που έκανε στην τηλεθέαση.

Μάλιστα η επιτυχία του ήταν τόσο μεγάλη που κατάφερε να βρεθεί ακόμα και στο Netflix, κάνοντας πραγματικά τη διαφορά από κάθε άλλη ελληνική σειρά.

Έτσι είναι πολλά τα ερωτηματικά για το πότε θα επιστρέψει στους δέκτες μας, προκειμένου να συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωρίζουμε, ο δεύτερος κύκλος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο στο MEGA φυσικά και πάλι.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και όλη η ομάδα του, έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και ήδη έχουν έτοιμα τα πρώτα επεισόδια, ωστόσο εκκρεμούν κάποια γυρίσματα.

Ωστόσο η δεύτερη σεζόν, αναμένεται να έχει μία τεράστια διαφορά. Θα χωριστεί δηλαδή σε δύο μέρη και δε θα τη δούμε ολόκληρη.

Το πρώτο θα το δούμε την άνοιξη και το δεύτερο το φθινόπωρο του 2024, όπου θα έχουμε εξελίξεις που λίγοι περιμένουν, με νέες προσθήκες στο κάστινγκ.