Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς Η Μάγισσα βιώνουν ήδη δύσκολες στιγμές ενώ τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα πυροδοτήσουν νέες εντάσεις σε πολλά επίπεδα.

Η προδοσία του γιου του σιγοκαίει μέσα στην καρδιά του ενώ ο θάνατος του έφερε αβάσταχτο πόνο στον ατρόμητο πειρατή και πολύ περισσότερο, στην Γερακίνα του. Από την άλλη ο Μιχαήλ δεν μπορεί να ανεχτεί το γεγονός ότι ο Μάρκος στον οποίο έχει απόλυτη εμπιστοσύνη αρνήθηκε να του επιστρέψει την αρχηγία.

Η απόφασή του να κάνει σύγκριά του την Θεοφανώ θα τον συγκλονίσει ακόμα περισσότερο και η σχέση πατέρα και γιου θα δοκιμαστεί για μία ακόμα φορά.

Ο Μάρκος από την άλλη θα βρεθεί αντιμέτωπος τόσο με την Θεοφανώ όσο και με την νόμιμη σύζυγο του. Η αποκάλυψη της προδοσίας του θα είναι ένα ισχυρό πλήγμα για την Μεταξία η οποία θα βάλει τους δικούς της όρους για να συνεχιστεί ο γάμος τους.

Στο επίκεντρο των εξελίξεων θα βρεθεί και η Δαμιανή. Η Μεταξία έχει ήδη αρχίσει να λύνει το γρίφο της δολοφονίας του παιδιού της. Θα αποκαλύψει άραγε την αλήθεια στον Μάρκο και τον Μιχαήλ ή θα προτιμήσει να το κρατήσει μυστικό για να την κρατά στο χέρι;

Θα κάνει όπλο της το μυστικό αυτό ώστε να έχει μεγαλύτερη εξουσία στον πύργο των Λασκαρέων; Παράλληλα βέβαια θα συνεχίσει να συναντιέται κρυφά με τον Τζανή όπως και η Δαμιανή θα συνεχίσει να περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να βγάλει από τη μέση και την Θεοφανώ.

 

Η Μάγισσα: Δείτε το τρέιλερ του ΑΝΤ1

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Ο Γιώργος θα βρει το δολοφόνο του Λάζαρου-Είναι η Βασιλική;

Ο Randy Lanier: Έζησα διπλή ζωή ως οδηγός ράλι και λαθρέμπορος ναρκωτικών

Η Μάγισσα: Ο Τζανής απαγάγει τη Θεοφανώ-Έτσι θα εκδικηθεί τον Μάρκο!