Όπως έχουμε δει στα τελευταία επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, ο Χρήστος αν και νιόπαντρος, απατά τη γυναίκα του με την Αριάδνη. Η Αφροδίτη αγνοεί πλήρως το ότι ο Χρήστος έχει χτίσει μια κρυφή ερωτική φωλιά με την ερωμένη του και οι δυο τους βρίσκονται συχνά ενώ ταυτόχρονα συμπαθεί πολύ την Αριάδνη και συμπάσχει για όσα έχει περάσει εκείνη.

Ο Χρήστος νιώθει αφόρητες τύψεις για αυτό που κάνει στη γυναίκα που κάποτε «πέθαινε» να παντρευτεί. Έχει συνειδητοποιήσει πως αυτός ο γάμος δεν έπρεπε να γίνει καθώς ερωτεύτηκε την Αριάδνη. Ξέρει πως οι ευθύνες βαραίνουν εκείνον και είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την Αφροδίτη.

Ωστόσο δε μπορεί να βρει το κουράγιο να καταστρέψει έτσι την Αφροδίτη. Οι μόνοι που γνωρίζουν για τον κρυφό του έρωτα είναι η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος χωρίς όμως να ξέρουν για ποια γυναίκα πρόκειται.

Ο Στάθης αρχίζει να υποπτεύεται όμως το τι γίνεται και δε θα αργήσει να αναλάβει δράση. Παρακολουθεί την Αριάδνη και σοκάρεται όταν ανακαλύπτει πως αυτή περνάει κάποιες ώρες με τον Χρήστο στον ξενώνα του.

Ο Στάθης γίνεται έξαλλος με την κόρη του. Όταν εκείνη επιστρέφει εκείνος θα της δώσει τελεσίγραφο! Ή θα χωρίσει τώρα με τον Χρήστο ή θα φύγει μια για πάντα από την Αρεόπολη και θα ξεχάσει ότι έχει πατέρα εκεί.

Στο μεταξύ ο Χρήστος μαθαίνει ότι ο Στάθης έμαθε τα πάντα και είναι πλέον αποφασισμένος να μιλήσει στην Αριάδνη προκειμένου να μη χάσει την Αφροδίτη. Ωστόσο η ζωή του επιφυλάσσει άλλα πράγματα καθώς με το που μπαίνει σπίτι η Αφροδίτη του ανακοινώνει πως είναι έγκυος αφήνοντάς τον άναυδο!

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Το ναυάγιο: Ο Ιπποκράτης θέλει να βάλει τέλος στον Αντώνη

Στο σφυρί όλα τα αντικείμενα του Michael Schumacher

Σασμός: Ο Γιακωβάκης βάζει τέλος στον Αντώνη