Μπορεί ο Κουράκος και η Ευτυχία στη σειρά Η Γη της Ελιάς να ζουν έναν μεγάλο έρωτα, όμως αυτός φαίνεται να βρίσκεται κάτω από μία βαριά σκιά. Κι αυτό γιατί το ζευγάρι έχει ανάμεσά του αλήθειες που τους χωρίζουν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστές.

Αυτό όπως είναι φυσικό θα τους κρατήσει πίσω. Μέχρι τότε όμως, μιας και τώρα ο Γιώργης είναι πλέον ελεύθερος, μπορεί να τρέξει αγκαλιά της αγαπημένης του.

Και φυσικά η Ευτυχία τώρα χαίρεται αλλά και από την άλλn φοβάται δύο πράγματα. Κυρίως τρέμει μήπως την κατηγορήσει ο κόσμος πως «έκλεψε» τον Κουράκο από την Ιουλία, ότι δηλαδή αυτή ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Επίσης αυτό που τρέμει είναι ότι δεν έχει πει την αλήθεια στον Γιώργη για τη δολοφονία του Ανέ-στη. Η κοπέλα αυτό το φέρνει βαρέως στη σχέση της με τον Γιώργη και κάποια στιγμή αργότερα θα λυγίσει και θα του πει την αλήθεια, ρισκάροντας τα πάντα.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη χάνει τα πάντα!

Έχει καταφέρει με τη συμπεριφορά της να μην έχει τη συμπάθεια κανενός, όπως αντίστοιχα δηλαδή πράττει και η ίδια. Έτσι, και το τέλος της, δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο, ανάλογα δηλαδή με τον χαρακτήρα της.

Η Μυρτάλη θα καταστραφεί αφού θα χάσει την πλειοψηφία στην εταιρεία των Βρεττάκων. Τον έλεγχο παίρνει και πάλι ο Ισίδωρος. Πώς όμως πρόκειται να γίνει αλήθεια αυτό;

Η Μυρτάλη θα συμφωνήσει να πάρει χρήματα από τον Δημοσθένη για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έτσι ώστε να καταφέρει να πετάξει έξω τους υπόλοιπους.

Ο Δημοσθένης φυσικά της δίνει τα χρήματα για να τη βάλει στο χέρι όταν δεν θα μπορεί να του τα δώσει κι έτσι να της πάρει τις μετοχές. Ο Ισίδωρος όμως μαθαίνει τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κάνει απλά την κίνηση ματ.

Χωρίς να φαίνεται, καλύπτει τα χρήματα και παίρνει αυτός τις μετοχές. Έτσι γίνεται και πάλι ο πιο δυνατός στην εταιρεία και πετάει τη Μυρτάλη μακριά από αυτή.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Tσουνάμι αποχωρήσεων: Οκτώ παίκτες «τελειώνουν» από τον Ολυμπιακό!

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!