Δυστυχώς η Μυρτάλη δεν είναι και ένας ευχάριστος ρόλος στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Έχει καταφέρει με τη συμπεριφορά της να μην έχει τη συμπάθεια κανενός, όπως αντίστοιχα δηλαδή πράττει και η ίδια. Έτσι, και το τέλος της, δεν θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένο, ανάλογα δηλαδή με τον χαρακτήρα της.

Η Μυρτάλη θα καταστραφεί αφού θα χάσει την πλειοψηφία στην εταιρεία των Βρεττάκων. Τον έλεγχο παίρνει και πάλι ο Ισίδωρος. Πώς όμως πρόκειται να γίνει αλήθεια αυτό;

Η Μυρτάλη θα συμφωνήσει να πάρει χρήματα από τον Δημοσθένη για να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου έτσι ώστε να καταφέρει να πετάξει έξω τους υπόλοιπους.

Ο Δημοσθένης φυσικά της δίνει τα χρήματα για να τη βάλει στο χέρι όταν δεν θα μπορεί να του τα δώσει κι έτσι να της πάρει τις μετοχές. Ο Ισίδωρος όμως μαθαίνει τι έχει συμβεί πίσω από την πλάτη του και κάνει απλά την κίνηση ματ.

Χωρίς να φαίνεται, καλύπτει τα χρήματα και παίρνει αυτός τις μετοχές. Έτσι γίνεται και πάλι ο πιο δυνατός στην εταιρεία και πετάει τη Μυρτάλη μακριά από αυτή.

Στο μεταξύ, στο αισθηματικό κομμάτι, έχει γίνει κανονικό ζευγάρι με τον Αλέξη αλλά φοβούμενη τις αντιδράσεις έχει κάνει συμφωνία και με τον ίδιο να διατηρήσουν το δεσμό τους κρυφό!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανακοίνωσε το τέλος πολύ στενοχωρημένος!

Μεταγραφές: Αυτές τις προσθήκες θα κάνουν Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ – Αρης (audio)

Η Γη της Ελιάς: Αυτός είναι ο αδίστακτος εγκληματίας που κυνηγά ο Στάθης!