Η οριστική υιοθεσία της Αγγελικής στη Γη της Ελιάς έχει φέρει μεγάλη ανακούφιση και χαρά στο σπίτι των Βρεττάκων και κάνει τον Ισίδωρο να ρίξει επιτέλους νερό στο κρασί του όσον αφορά τη σχέση της Ιουλίας με τον Στάθη.

Αυτή νιώθει ακόμα μεγαλύτερη ανακούφιση όταν μαθαίνει πως ο Γιώργης με την Ευτυχία είναι ζευγάρι, καθώς θέλει πραγματικά να δει τον πρώην άντρα της ευτυχισμένο. Σε μια στιγμή που σκέφτεται το παρελθόν και ανασύρει αναμνήσεις ευχάριστες και δυσάρεστες, θυμάται ένα τραυματικό συμβάν που είχε και το οποίο εξηγεί τη μεγάλη φοβία της για τις μηχανές. Το μοιράζεται με τον Στάθη και αυτός, περίεργος, αρχίζει να τη ρωτά όλο και περισσότερα πράγματα για τα χρόνια που είχε περάσει στην Αθήνα, όμως η Ιουλία νιώθει ότι πιέζεται και ξεσπά με άσχημο τρόπο.

Την ίδια στιγμή, η Μυρτάλη αντιμετωπίζει αδιέξοδα στη δουλειά, αφού η απόδοση της Αλκμήνης έχει πέσει. Η Ισμήνη την προτρέπει να της δώσουν άλλη μια ευκαιρία, όμως σύντομα εντοπίζει ένα ακόμα λάθος και της το λέει. Τότε, η Αλκμήνη αντιδρά με αγένεια και το κλίμα μεταξύ τους χαλάει. Η Μαρίνα, στο μεταξύ, παλεύει με τις καθημερινές της υποχρεώσεις και η Αντιγόνη της συστήνει να ξεκουραστεί, μένοντας για λίγο μακριά από τη δουλειά. Η ίδια η Αντιγόνη τσακώνεται διαρκώς με τον Άρη, παρά τις προσπάθειες της Εύας και του Χρήστου να τους συμφιλιώσουν.

Όταν η Μυρτάλη συνειδητοποιεί πως η Μαρίνα και η Δήμητρα έχουν γίνει τόσο καλές φίλες, ζηλεύει και το δείχνει.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις 

Μαύρο Ρόδο: Ο Παράσχος ξεμπερδεύει μία και καλή με την Κύρα;

Euroleague 25η αγωνιστική: Αποτελέσματα και βαθμολογία

Σασμός: Ο Σταύρος συνέρχεται και κανείς δεν του λέει την αλήθεια!