Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται ο Δημοσθένης στη σειρά Η Γη της Ελιάς, λόγω της σχέσης του γιου του με την υπαστυνόμο. Οπότε αποφασίζει να του αποκαλύψει κάποια στοιχεία σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητές του, με σκοπό να τον χωρίσει οριστικά από εκείνη.

Παράλληλα, βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης.

Σε απόγνωση, ο Κίμωνας δεν μπορεί να δεχτεί ότι ο πατέρας του ειναι έμπορος ναρκωτικών.

Επιπλέον ο Δημοσθένης, βάζει τον Θανάση στη «δουλειά» και του εμπιστεύεται τις υποθέσεις των ναρκωτικών.

Η Μυρτάλη, από την άλλη, προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ο Κίμωνας, συγκλονισμένος από τις αποκαλύψεις του Δημοσθένη για τις παράνομες δραστηριότητές του, δεν καταφέρνει να αντισταθεί στις πιέσεις του πατέρα του και αποφασίζει να συμμετέχει σε μια συναλλαγή. Γι’ αυτό το λόγο ταξιδεύει στην Αθήνα, επικαλούμενος στη Δήμητρα μια ψεύτικη δικαιολογία.

Ο νεαρός μετανιωμένος επιστρέφει στη Μάνη και του δηλώνει ότι δεν πρόκειται να συμμετέχει ξανά στις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Δημοσθένης απαιτεί να επιστρέψει στην Αθήνα αλλά εκείνος αρνείται να απομακρυνθεί από την Δήμητρα. Το ζευγάρι άλλωστε δείχνει πιο ερωτευμένο από ποτέ και ο Κίμωνας σχεδιάζει ήδη την πρόταση γάμου.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA