Η Μυρτάλη εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες στη Γη της Ελιάς καθώς ο κλοιός από τα χρέη της στον Δημοσθένη σφίγγει. Την ίδια ώρα ο Αλέξης έχει αλλάξει τακτική και δείχνει το σκληρό του πρόσωπο τόσο στη Μυρτάλη όσο και στον Γεράσιμο, μιας και η αρνητική στάση του Αλέξη υπερβαίνει κάθε όριο.

Παράλληλα, ο Δημοσθένης βάζει σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου του, που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην περιουσία της Μυρτάλης. Η Μυρτάλη πιεσμένη προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ξεπληρώσει το χρέος της, η τράπεζα όμως απορρίπτει το αίτημά της και τα πράγματα δυσκολεύουν. Την ίδια ώρα ο Αλέξης σε μια προσπάθειά του να ξεπεράσει τη Μυρτάλη, βγαίνει για ποτό. Εκεί γνωρίζει μια κοπέλα και μάλιστα περνούν τη νύχτα μαζί.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη αναγκάζεται να ομολογήσει στον Ισίδωρο ότι δανείστηκε από τον Δημοσθένη και εκείνος γίνεται έξαλλος!

Την ίδια στιγμή ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν όμορφες στιγμές στις Σπέτσες, αλλά το ευχάριστο κλίμα χαλάει όταν ο Mάvoς μαθαίνει για τα κατορθώματα της Μυρτάλης και το μπλέξιμο με τον Δημοσθένη. Παράλληλα ο Ισίδωρος κάνει μια έξυπνη κίνηση: Αποφασίζει αντί να παραχωρήσει μετοχές στον Δημοσθένη, να τον πληρώσει και να πάρει τις ανάλογες μετοχές από τη Μυρτάλη. Μόλις η Μυρτάλη μαθαίνει ότι τα έχασε όλα είναι απαρηγόρητη και ζητά συμπαράσταση από τον Αλέξη. Του τηλεφωνεί παρακαλώντας τον να βρεθούν αλλά και αυτός της γυρνάει την πλάτη.

Την ίδια ώρα, ο Γεράσιμος προσπαθεί να πείσει τον Αλέξη για τις καλές προθέσεις του ως προς τη Μαργαρίτα, αλλά εκείνος δεν θέλει ν’ ακούσει τίποτα. Στο μεταξύ η Μυρτάλη ζητά από την Αντιγόνη και την Ιουλία να μιλήσουν στον Ισίδωρο προκειμένου να μην του παραχωρήσει τις μετοχές της.

Η ίδια παραδέχεται ότι έκανε λάθος. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος παραμένει αμετακίνητος και σκοπεύει να δώσει στην ανιψιά του ένα μεγάλο μάθημα.

Ετσι η Μυρτάλη μεταφέρει τις πρώτες μετοχές στον Ισίδωρο, μην μπορώντας να διανοηθεί την ήττα της. Στο μεταξύ, οι ισορροπίες στη σχέση Μυρτάλη και Αλέξη φαίνεται πως αλλάζουν, αφού πλέον ο Αλέξης είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Το παιχνίδι αρχίζει να παίζεται πλέον επί ίσοις όροις. Η Μυρτάλη, από την άλλη, λόγω του χαρακτήρα της, δεν μπορεί να το δεχτεί και για μια ακόμα φορά προκαλεί τον Αλέξη, ο οποίος πάνω σε έναν καβγά την πιάνει από τον λαιμό να την πνίξει. Η Μυρτάλη τα χάνει, φοβάται για τη ζωή της και τότε καταλαβαίνει ότι ο Αλέξης πλέον δεν αστειεύεται.

Μάλιστα, στο τρέιλερ που κυκλοφορεί ο Αλέξης φαίνεται ότι αποπειράται να πνίξει την Μυρτάλη και την ώρα που κοιμάται!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Άγρια Γη: Ο Άρης θυμώνει με την Ελπίδα!

Μπάγερν Μονάχου – Παναθηναϊκός: Το κανάλι μετάδοσης του αγώνα – Ποιος περιγράφει

Αυτή η νύχτα μένει: Ανατροπή με τις μέρες προβολής!