Η Ιουλία Βρεττάκου της σειράς Η Γη της Ελιάς, είναι μια γυναίκα που έχει συνηθίσει να ζει μοναχικά, επιτρέποντας μόνο σε λίγους ανθρώπους να τη γνωρίσουν πραγματικά.’Ενας από αυτούς είναι, ο μεγάλος έρωτας της ζωής της, ο Στάθης.

Αν και είναι χωρισμένοι, η αποκάλυψη ότι έχουν μαζί μία κόρη τούς έφερε ξανά κοντά. Ωστόσο, αυτή τη φορά η σχέση τους δεν περιορίζεται σε έναν παθιασμένο έρωτα, αλλά τους δένει κάτι πολύ βαθύτερο: η μεγάλη αγάπη που τρέφουν ο ένας για τον άλλον και για την κόρη τους σύμφωνα με το MyTV.

Μάλιστα, ο Στάθης βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της Ιουλίας και τη στηρίζει όσο εκείνη προσπαθεί να προσεγγίσει την Αριάδνη.’Οπως θα δούμε, η γυναίκα, όντας σε απόγνωση, κάνει μία απρόσμενη κίνηση για να την πλησιάσει το παιδί της. Συγκεκριμένα, αποφασίζει να της μεταβιβάσει όλη την ακίνητη περιουσία της. Ωστόσο, η Αριάδνη απορρίπτει τη δωρεά της Ιουλίας, γεγονός που τη διαλύει ψυχολογικά. Ο Στάθης αν και επιθυμεί να φέρει κοντά την κόρη του με την οικογένεια Βρεττάκου, παίρνει το μέρος της μικρής, κατηγορώντας την Ιουλία για επίδειξη πλούτου. Ταυτόχρονα, όμως, προσπαθεί να την παρηγορήσει.

Προσεχώς θα δούμε τον Στάθη και την Ιουλία να έρχονται ξανά πολύ κοντά και να ζουν μία νύχτα πάθους. Αποτέλεσμα αυτής της μοιραίας βραδιάς είναι η Ιουλία να μείνει έγκυος. ‘Οταν η γυναίκα ανακαλύπτει τα νέα, σοκάρεται και αισθάνεται αμήχανη με αυτή την εξέλιξη, καθώς η στάση της Αριάδνης τής έχει προκαλέσει αμφιβολίες γιατο αν είναι καλή μητέρα. Αφού παίρνει χρόνο για να αποδεχθεί την κατάσταση, αποφασίζει να πει την αλήθεια στον Στάθη. Του ζητάει, λοιπόν, να συναντηθούν και του αποκαλύπτει ότι περιμένει το παιδί τους. Το σοκ είναι, φυσικά, μεγάλο και για εκείνον. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα γίνει ξανά πατέρας, ενώ ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει μία ακόμα κόρη. Αυτή η εγκυμοσύνη συγκλονίζει, λοιπόν, τη ζωή και των δύο, ενώ ταυτόχρονα, όταν αποκαλυφθεί, πρόκειται να ταράξει όλη τη Μάνη και σίγουρα τον Ισίδωρο.

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Η Μάγισσα: Η απόλυτη ανατροπή-Τέλος ο Μιχαήλ-Ο Μάρκος είναι ο νέος αρχηγός!

H Luisinha Oliveira εθεάθη στην Βραζιλία και μάλλον επέστρεψε στον αστέρα της F1 Lando Norris

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Παίρνει θέση στην κόντρα Καινούργιου-Σκορδά- Έτσι «τελειώνει» την Super Κατερίνα