Μία από τις ιστορίες που μας άφησαν με κομμένη την ανάσα στη σειρά Η Γη της Ελιάς, ήταν η ομηρία στη δεξίωση του Ισίδωρου.

Στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν μετά τη ληστεία της χρηματαποστολής, οι άντρες του Δημοσθένη βρήκαν καταφύγιο στο σπίτι του δημάρχου. Ο Κουράκος και οι άντρες του, που έφτασαν γρήγορο στο σημείο, αναγκάστηκαν να υποχωρήσουν, για να μην υπάρξουν θύματα. Ωστόσο ο ίδιος ο Ισίδωρος, που εκείνη τη στιγμή ήταν στο εσωτερικό του σπιτιού μαζί με την Αμαλία, χωρίς να δειλιάσει και παρά τις αντιρρήσεις της νεαρής γυναίκας, άρπαξε το όπλο του και κατευθύνθηκε στον κήπο για να αντιμετωπίσει τους εισβολείς. Την πιο κρίσιμη στιγμή ακούγονται τρεις πυροβολισμοί. Κανείς δεν ξέρει ποια θα είναι η τύχη του Ισίδωρού απέναντι στους πάνοπλους εγκληματίες.

Αν και οι δημιουργοί της σειράς, Βάνα Δημητρίου, Αντρέας Γεωργίου και Κούλλης Νικολάου προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό το πώς θα εξελιχθεί το σενάριο την επόμενη σεζόν, οι διαρροές διαδέχονται η μία την άλλη και το ενδιαφέρον του κοινού χτυπάει «κόκκινο» όπως αναφέρει το Τηλέραμα.

‘Ενα από τα spoilers που ακόμα δεν επιβεβαιώνεται, αφορά τον Κουράκο. Ο αστυνόμος περνά πολύ δύσκολες ώρες μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του από την Ευτυχία. Με τη Δήμητρα τους συνδέει πιο δυνατή φιλία και έχουν πολύ καλή συνεργασία, αλλά και οι δύο βρίσκονται σε ευάλωτη συναισθηματική κατάσταση. ‘Ετσι, ψιθυρίζεται πως ενδεχομένως θα έρθουν… επικίνδυνα κοντά, αλλά θα πρυτανεύσουν η λογική και η αγάπη που έχουν και οι δύο στον Ορέστη.

 

Η Γη της Ελιάς: Τρίτη σεζόν στο MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Νότης Σφακιανάκης: Έτσι είναι η εικόνα του σήμερα-Πόσο έχει αλλάξει;

Διάσημος Youtuber χόρεψε μαζί με τον Νεϊμάρ και έγινε viral (vid)

Survivor: Κλείνει η λίστα με τους υποψήφιους παίκτες-Τα λεφτά είναι πολλά!