Ο Νότης Σφακιανάκης έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό… Όπως φαίνεται, ήταν μία προσωπική επιλογή του τραγουδιστή που μεσουράνησε στο καλλιτεχνικό τερέωμα τα τελευταία 30 χρόνια. Ωστόσο, ένα πραγματικό μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση του από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Ο καλλιτέχνης από την Κω αποσύρθηκε όχι μόνο από τα νυχτερινά μαγαζιά αλλά και από τις δημόσιες εμφανίσεις, λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020. Μάλιστα πολλοί από τους φανατικούς θαυμαστές του, ανησύχησαν για την υγεία του!

Ο συνεργάτης και φίλος του, Αντώνης Γούναρης, σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε μιλήσει για τον τραγουδιστή και τις αποφάσεις του: «Είναι επιλογή του Νότη Σφακιανάκη να εξαφανιστεί. Δεν τον βλέπει κανείς και κανείς δεν ξέρει πού είναι. Έμαθα όμως ότι είναι καλά, αλλά δεν θέλει να έχει επαφή και όταν αποφασίσει να επιστρέψει θα το κάνει μόνος του».

Ο πρώην αξιωματικός   και επικεφαλής της ΔΗΕ, Μανώλης Σφακιανάκης, ανέβασε μία φωτογραφία πριν μερικές εβδομάδες στο Instagram στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος μαζί με τον αγαπημένο τραγουδιστή γράφοντας: «Η ζωή μας ειναι στιγμές όμορφες και μόνο. Επιτέλους μαζί μας…».

Ωστόσο κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν η φωτογραφία είναι πρόσφατη ή παλιότερη.

 

Νότης Σφακιανάκης: Δείτε τη δημοσίευση

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor All Star 2: Μυαλό δε βάζει ο Ατζούν-Θέλει πάλι τη Δαλάκα!

F1: Daniel Ricciardo αποκαλύπτει πως… με το μοντέλο WAG, είναι ερωτευμένος!

Ο Τριαντάφυλλος «καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου-Ωραία είναι αλλά ούτε το τηλεκοντρόλ μου δεν τη θέλει!