Το καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο σπίτι του Δημοσθένη Καπερνάρου και στη Γη της Ελιάς, πάει περίπατο μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Όλα αρχίζουν από το σχέδιο της Ξένιας που δεν είναι άλλο από το να γίνει κυρία Καπερνάρου. Οσο κι αν της το έχει ξεκόψει ο Δημοσθένης ότι δεν έχει σκοπό να χωρίσει με την Ασπασία, η Ξένια ξέρει ότι το χαρτί που έχει υπογράψει δεν έχει καμία ισχύ, ενώ το κύριο μέλημά της είναι να βάλει στο χέρι όλη του την περιουσία και μάλιστα νόμιμα.

Ετσι βάζει μπροστά το σατανικό της σχέδιο που δεν είναι άλλο από το να διαλύσει την οικογένειά του. Η Ασπασία λοιπόν παίρνει ένα ανώνυμο τηλεφώνημα όπου μια γυναίκα την ενημερώνει για τον ύπαρξη της Ξένιας και την εγκυμοσύνη. Η Ασπασία τα χάνει και όταν έρχεται ο Δημοσθένης τον στήνει στον τοίχο λέγοντάς του έξαλλη ότι ήξερε ότι έχει ερωμένη αλλά δεν περίμενε ότι την έχει αφήσει έγκυο!

Ο Δημοσθένης αποφεύγει τεχνηέντως τις κατηγορίες της Ασπασίας για την Ξένια. Ομως, την επόμενη μέρα, η ίδια η Ξένια παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της αποκαλύπτει τη σχέση του Δημοσθένη μαζί της. Ετσι η Ασπασία δεν χάνει καιρό και πηγαίνει στην Καλαμάτα, όπου βρίσκει την Ξένια και μιλάνε. Οταν αντιλαμβάνεται το σχέδιο του Δημοσθένη, σοκάρεται και βάζει τα κλάματα λέγοντας ότι θέλει να την πληρώσει με το ίδιο νόμισμα!

Οταν η Ασπασία γυρίζει στο σπίτι αποκαλύπτει στον Δημοσθένη όσα έμαθε γιο εκείνον και ταυτόχρονα του ξεκαθαρίζει ότι δε θα μεγαλώσει το παιδί της ερωμένης του και σηκώνεται και φεύγει από το σπίτι. Στο μεταξύ, η Ειρήνη τα έχει χάσει και έτσι η Ασπασία αναγκάζεται να της πει τη μισή αλήθεια για όλα όσα έχουν συμβεί τόσο με το εξώγαμο του πατέρα της, όσο και με το ότι ο Δημοσθένης δεν είναι πατέρας της.

Η Ειρήνη μαλώνει άσχημα με την Ασπασία και παίρνει το μέρος του Δημοσθένη λέγοντάς της ότι καλά της έκανε!

Την ίδια ώρα επιτίθεται και στον Δημοσθένη και μάλιστα τον εκβιάζει εν ψυχρώ λέγοντας πως θα τη χάσει αν τυχόν γεννηθεί αυτό το μωρό και το κουβαλήσει εκεί!

Λίγο αργότερα η Ασπασία πηγαίνει στον Λυκούργο και του ζητάει να αναλάβει το διαζύγιό της με τον Δημοσθένη. Στο μεταξύ, η Ειρήνη αποκαλύπτει στον Φίλιππο και τη Βασιλική ότι δεν είναι παιδί του Δημοσθένη και ο νεαρός είναι έτοιμος να της πει πως είναι ετεροθαλή αδέλφια, αλλά τελευταία στιγμή κάνει πίσω. Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο ότι δε θα δώσει το διαζύγιο!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος η Αργυρώ-Εγκαταλείπει τον Αστέρη-Παίρνει το παιδί και πηγαίνει στην Αθήνα!

Ο Σουμάχερ πίστευε ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν και δεν ήταν απλώς ένα ατύχημα

Η Γη της Ελιάς: Τέλος το κρυφτό για Κουράκο και Δήμητρα-Της κάνει πρόταση γάμου!