Η Αρετή Καπερνάρου στη Γη της Ελιάς έχει ήδη χάσει από το πλευρό της παιδιά, άντρα και φίλοι, αλλά η Δώρα Χρυσικού που την υποδύεται θεωρεί ότι η πλειονότητα της Αρεόπολης είναι άδικη μαζί της. Στο tivi σίριαλ εξήγησε το γιατί!
Όπως λέει, η Αρετή δεν φαίνεται να θέλει να αλλάξει!  Προς το παρόν, η Αρετή έχει στυλώσει τα πόδια της και συνεχίζει το δικό της τροπάριο, θεωρώντας μάλλον ότι μπορεί να επιφέρει κάποιες αλλαγές στις ζωές των ηρώων.

Όσο δεν τις βλέπει αυτές τις αλλαγές, όταν αισθάνεται ότι δεν ελέγχει τις καταστάσεις, βιώνει ένα πλήγμα.

Ολα αυτά είναι πολύ συγκεχυμένα στο κεφάλι της και πάντα θεωρεί πως έχει το δίκιο με το μέρος της. Βιώνει την απόρριψη μόνιμα και βιώνει και μια μοναξιά γιατί δεν καταλαβαίνει πως οι πράξεις της είναι αυτές που κάνουν όλους να απομακρύνονται από δίπλα της. Ακόμα και με ανθρώπους που την αγαπούν και τη συμπονούν, όπως η Αναστασία και η Ασπασία, έχει καταφέρει να έρθει σε ρήξη.

Γενικά, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα πάντα. Η εμμονή της Αρετής είναι ότι δεν θέλει τη Βασιλική μαζί με τον Φίλιππο. Και αυτό δεν είναι απόλυτα μη δικαιολογημένο αφού ο Φίλιππος προσπάθησε να σκοτώσει τον Στέφανο.

Για εκείνη, 0 Στάθης είναι αγκάθι. Την πονάει γιατί έχει συνειδητοποιήσει πως δεν ξεπέρασε ποτέ την Ιουλία! Και βέβαια εννοείται ότι θα πάει έξω από το σπίτι τους για να τους κάνει μάγια αλλά σίγουρα δεν θα μπορούσε να αφαιρέσει μια ανθρώπινη ζωή!

 

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA που επιστρέφει στις 15 Ιανουαρίου

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Τέλος ο Πάνος -Ο Ευθύμης φορτώνει τον φόνο στον Μαθιό

Αυτόν τον μπακ παίρνει ο Ολυμπιακός – Τι θα γίνει με Μαρσέλο

Ποιος Παπαδόπουλος: Επιστρέφει με νέα πρόσωπα που θα φέρουν το πάνω κάτω!