Η σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς συνεχίζεται με έντονη δράση και γεγονότα που σοκάρουν! Στο 27ο επεισόδιο της σειράς, η Χάιδω θα βρει μάλλον προκλητική την παρέα που κάνει ο Λυκούργος με τη Ράινα. ‘Ετσι οι δύο τους καταλήγουν να καβγαδίσουν πολύ άσχημα. Η Ασπασία θα συμβουλεύσει την Αρετή να διερευνήσει την ενδεχόμενη σχέση του Θανάση με την Αναστασία. Η Αντιγόνη στο μεταξύ θα εξομολογηθεί στην Εύα την προσωπική της ιστορία με τη μικρή Αγγελική. Τότε εκείνη της προτείνει να κάνει την καρδιά της πέτρα και να μην αποκαλύψει την αλήθεια στο παιδί. Η Χάιδω, ο Φίλιππος και η Βασιλική ξυπνούν και δεν βρίσκουν την Κατερίνα εκεί. Όσο διαρκεί η αναζήτησή της, πρόκειται να ανακαλύψουν πως δεν είναι άρρωστη και πως συνέχιζε να κάνει χρήση ναρκωτικών. Ο Ισίδωρος ενημερώνει τη Χάιδω ότι η Κατερίνα μετέφερε ένα τεράστιο ποσό από τις δωρεές σε άλλο λογαριασμό. Ο Φίλιππος συνειδητοποιεί ότι το μωρό κινδυνεύει και επιστρέφει στο σπίτι έντρομος.

Η γη της Ελιάς: Αυτή είναι η μεγαλύτερη δυσκολία για τον «Χρήστο»

Ο ηθοποιός από τη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, Βασίλης Μίχας, που κάποτε ονειρευόταν τον εαυτό τον επαγγελματία ποδοσφαιριστή -και μάλιστα δούλευε σκληρά και μεθοδικά για να ευοδώσει τον στόχο του μίλησε για τούς λόγους που τον ανάγκασαν να αλλάξει ρότα, το πέρασμά του από το μόντελινγκ, την απόρριψη και την αποδοχή, αλλά και την απόφασή τον να γίνει ηθοποιός, χωρίς να καταπιέσει τη φιλομάθεια και τη φιλοπεριέργειά του στον βωμό τον «τι θα πουν οι άλλοι».
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το πόσο απαιτητική και ανταγωνιστική είναι η prime time ο ηθοποιός τόνισε ότι η βασική δυσκολία είναι
πως δεν υπάρχει ο χρόνος που θα θέλαμε για πρόβες ή για να ξαναγυρίσουμε σκηνές ώστε να τελειοποιηθούν. Αυτή ακριβώς η δυσκολία είναι, όμως, ταυτόχρονα και η πρόκληση.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Ατακάρα για φούστα ο Ρουβάς – Επικός Μουζουράκης ξανά!

Συγκλονίζει ο Τάκης Βαμβακίδης: «Έγινα εγκληματίας. Δεν είχα να δώσω γάλα στο παιδί μου»!

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Πρόωρο τέλος από την ΕΡΤ;