Η πρώτη πρόταση γάμου του Στάθη στην Ιουλία στη Γη της Ελιάς αποτυγχάνει παταγωδώς, καθώς εκείνη έχει αποφασίσει να τον τυραννήσει λίγο, προτού του πει το πολυπόθητο «ναι». Πρώτο θέμα συζήτησης έχει γίνει στην Αρεόπολη η επανασύνδεσή τους, αν και κανείς δεν τους έχει δει μαζί, εκτός από την αναστατωμένη Αρετή, που καιροφυλακτεί.

Καλύτερα προετοιμασμένος, ο Στάθης και με μονόπετρο αυτή τη φορά– κάνει πρόταση γάμου με όλους τους τύπους στην Ιουλία, που επιτέλους ικανοποιείται και του λέει το «ναι». Μαζί, αποφασίζουν να προχωρήσουν σε πολιτικό γάμο.
Ο ερωτευμένος Κουράκος πολιορκεί σθεναρά την Ευτυχία. Η Άννα, όμως, φοβάται πως η Ευτυχία δεν θα κρατήσει κρυφό από τον Κουράκο το μυστικό της γιατο φόνο του Ανέστη και, για να μην τη δει στη φυλακή, τη συμβουλεύει να μην μπλέξει ερωτικά μαζί του και να κάνει ό,τι μπορεί για να τον αποφύγει. Στο μεταξύ, η Βασιλική νιώθει παραμελημένη και κάνει παράπονα στον Φίλιππο, ενώ η Μαργαρίτα εξακολουθεί να περνά δύσκολες ώρες, καθώςη αρνητική στάση του Αλέξη απέ-ναντι στον Γεράσιμο υπερβαίνει κάθε όριο.

Η Εύα και ο Χρήστος διαφωνούν ακόμα με το θέμα του παιδιού και η Αντιγόνη με τον Άρη προσπαθούν να τους τα συμβιβάσουν. Ο Κίμωνας πιέζει τη Δήμητρα να σκεφτεί σοβαρά το θέμα της μετάθεσής της στην Αθήνα, καθώς αυτός, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να επιστρέψει στη βάση του.

Στο μεταξύ, ανήσυχος ο Λυκούργος για τη μελαγχολική διάθεση της Χάιδως, πιέζει την Μαργαρίτα να την πάρουν μαζί τους στο Σούνιο για να αλλάξει παραστάσεις.

Η Χάιδω συμφωνεί και πηγαίνουν για λίγες μέρες στο Σούνιο μαζί με την Αθηνά και τη Μαργαρίτα. Ο Λυκούργος βέβαια, εκκμεταλλεύεται την απουσία της Χάιδως και κάνει ατασθαλίες στη δίαιτα! Από την άλλη, η γυναικοπαρέα περνά ξένοιαστα και με την εμφάνιση του Γεράσιμου,  κλιμακώνεται το ευχάριστο κλίμα!

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ της σειράς του MEGA

Όλες οι ειδήσεις

Στην πρεμιέρα του Survivor All Star το ξεκίνημα είχε και ακατάλληλα πλάνα – Αυτό έλειπε!

ΠΑΟΚ: Το πήραν απόφαση! Βγήκε στην αγορά για επιθετικό!

Αυτή η νύχτα μένει: Τι συμβαίνει με την 2η σεζόν στον ALPHA