Η Ιζαμπέλλα Φούλοπ πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά  «Η Γη της ελιάς» του Mega, όπου υποδύεται την Ελένη. Ο συγκεκριμένος ρόλος από την αρχή προκάλεσε αναστάτωση στο τηλεοπτικό κοινό γιατί ήταν η γυναίκα που παραλίγο να μπει ανάμεσα στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς, τον Στέφανο και την Μυρταλη.

Ωστόσο όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό TV24 από δω και πέρα η ηρωίδα θα δει τον πραγματικό Ανέστη γαιτί μέχρι τώρα εκείνος κρυβόταν.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πωs όταν είσαι ερωτευμένοs και ο άλλον σου δείχνει την καλύτερη πλευρά του εαυτού του, είναι δύσκολο να μπειs στη διαδικασία να πιστέψειs τα λόγιο τρίτων. θ

Όπως αποκάλυψε ο λόγος που θα χωρίσουν είναι ότι η Ελένη μαθαίνει πωs ο Ανέστης προσπάθησε να βιάσει την Ευτυχία. Μαθαίνονταs αυτό τον βγάζει από το μυαλό και τη ζωή τηs.

Πόσο εύκολα όμως μπορεί να βάλει τον Στέφανο στη ζωή της;  Μα βέβαια μπορεί αφού υπήρχε ένα παρελθόν μαζί του. συναισθηματικό τουλάχιστον. Θα είναι επιφυλακτική πριν μπει σε νέα σχέση αλλά ο Ανέστης δεν θα της αφήσει κατάλοιπα.

Η σχέση της με τον Στέφανο θα κυλήσει ομαλά και θα γίνει ερωτική. Επιπλέον εκείνος θα μπει συνειδητά στη νέα του σχέση και θα ξεπεράσει την Μυρτάλη όπως τουλάχιστον θα φανεί.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια

Η Αρετή, ο Στάθης κι ο Στέφανος έρχονται πιο κοντά με τη Βασιλική, ωστόσο δεν χάνουν ευκαιρία να κακολογήσουν τον Φίλιππο και τη Χάιδω…

Η Βασιλική νιώθει ότι βρίσκεται στο μέσο μιας νοσηρής κατάστασης και, παρόλα τα παρακάλια της για να διατηρηθεί μια ισορροπία, όλες οι προσπάθειές της πέφτουν στο κενό. Παράλληλα, ο Φίλιππος ανησυχεί για την έκβαση της επικείμενης δίκης του.