Μία τρυφερή σχέση γεννήθηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς» ανάμεσα στους πρωταγωνιστές Αφροδίτη Λιάντου και Αλέξανδρου Σκουρλέτη.

Η πρωταγωνιστρια της καθημερινής σειράς του Mega «Η γη της ελιάς»,  Αφροδίτη Λιάντου είναι ερωτευμένη με τον συνάδελφό της στην ίδια σειρά Αλέξανδρο Σκουρλέτη!

Η πολυτάλαντη κόρη πες Εβελίνας Παπούλια και ο γνωστός ηθοποιός ήρθαν πιο κοντά με αφορμή τα γυρίσματα των κοινών τους σκηνών. Οι δυο τους συνειδητοποίησαν από πολύ νωρίς τη μεταξύ τους χημεία και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα.

Είναι ζευγάρι εδώ και περίπου πέντε μήνες και όσοι τους ζουν από κοντά κάνουν λόγο για έναν πολυ δυνατό έρωτα. Είναι, ωστόσο, αποφασισμένοι να κρατήσουν χαμηλούς τόνους, προφυλάσσοντας τη σχέση τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Παρόλληλα με την υποκριτική, η Αφροδίτη ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο πολυβραβευμένο μιούζικαλ «Mamma Mia» που σκηνοθετεί η Θέμις Μαρσέλλου και θα παρουσιαστεί στο City Garden Festιval by Chrιstmas Theater.

Η Αφροδίτη ανέλαβε τον ρόλο της νύφης Σόφι Σέρινταν, που αναζητεί τον πατέρα της ανάμεσα στους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Γιώργο Χρανιώm και Ιβάν Σβιτάιλο, ενώ στον ρόλο της μητέρας της θα δούμε τη Νάντια Κοντογεώργη, αλλά και έναν θίασο 30 ηθοποιών, χορευτών και μουσικών.

Βεβαίως τόσο εκείνη όσο και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης θα συνεχίσουν και τη δεύτερη σεζόν στην επιτυχημένη «Γη της ελιάς», ως Μυρτάλη και Αλέξης.

Ο Αλέξανδρος, πριν ασχοληθει με την ηθοποιία, είχε σκεφτεί το ενδεχόμενο να γίνει τοπογράφος αφου είχε περάσει στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών και Τoπογραφίας οτο ΤΕΙ Αθήνας, τελικά, όμως δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του.

Ούτως ή άλλως στις φλέβες του ρέει καλλιτεχνικό αίμα, καθως είναι γιος του σκηνοθέτη Γιάννη Σκουρλέm. Ο αδελφός του, Κωνσταντίνος ειναι σκηνογράφος και ενδυματολόγος, ενώ η μητέρα του είναι μεταφράστρια γαλλικων. Τόσο ο Αλέξανδρος όσο και η Αφροδίτη έχουν αρχίσει ήδη να ανυπομονούν για ης καλοκαιρινές διακοπές προκειμένου νο ξεκουραστούν αλλά και να απολαύσουν το πρώτο τους καλοκαίρι μαζί!