Η Αθηνά με τον Ιάκωβο, πάντα κρυφά απ’ όλουs στη σειρά Η Γη της Ελιάς, συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τουs, γεμάτοι ωστόσο φόβο για να μην τους ανακαλύψουν!

Περισσότερο δε η Αθηνά, η οποία εκτόs των άλλων έχει να αντιμετωπίσει και τον άγριο εκβιασμό του Δημήτρη. Τα πράγματα ανάμεσα στο ζευγάρι δεν θα πάνε καλά όπωs ήθελαν και μια ανατροπή στη ζωή του Ιάκωβου θα τον φέρει σε μεγάλο αδιέξοδο…
Η Αθηνά συνεχίζει να βλέπει τον Ιάκωβο κρυφά και για μια ακόμα φορά λέει ψέματα στην Αναστασία ότι θα είναι με τη Μαργαρίτα, προκειμένου να τον συναντήσει. Λίγο αργότερα όμως, η Αναστασία θα δει τη Μαργαρίτα έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Φίλιπποs με το μωρό και θα καταλάβει το ψέμα τηs κυρά τηs. Μάλιστα, κάνονταs κάποιους συνειρμούs, η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά τηs σερβίρει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Στο μεταξύ ένα ακόμα περιστατικό φέρνει τα πάνω-κάτω καθώs, χωρίς να το ξέρει κανείs και ξαφνικά, εμφανίζονται η Ιουλία και ο Γιώργηs στο σπίτι του Ιάκωβου την ώρα που εκείνος βρίσκεται κρυφά εκεί με την Αθηνά.

Η Γη της Ελιάς: Γιατί φεύγει ο Ιάκωβος για Ισπανία;

Η κατάσταση ξεφεύγει και ο Ιάκωβοs αισθάνεται πολύ άσχημα κυρίωs απέναντι στην Αθηνά, που κατά κάποιο τρόπο την παρέσυρε σ’ αυτή τη σχέση. Δεν είναι αυτό όμωs που θα απομακρύνει τον Ιάκωβο από την Αθηνά, αφού τα αισθήματά του είναι τόσο δυνατά που δεν θα υπολόγιζε τίποτα. Κάτι άλλο πιο σοβαρό τον αναγκάζει να φύγει και να εγκαταλείψει την Αθηνά. Οπως Θα δούμε αργότερα στη σειρά του MEGA, ο Ιάκωβοs πρέπει πάση θυσία να φύγει από τη Μάνη και την Ελλάδα και να πάει πίσω στην Ισπανία. Αυτό το γεγονόs θα τσακίσει την Αθηνά, που γι’ αρκετό καιρό θα αισθάνεται προδομένη, μέχρι τη στιγμή όμως που ο Ιάκωβοs θα τηs αποκαλύψει την αλήθεια τηs φυγήs του.

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου