Σε οκτώ εβδομάδες από τώρα αναμένουμε το μεγάλο φινάλε της σειράς Η Γη της Ελιάς στο MEGA. Ως τότε θα δούμε να κλείνουν περίπου επτά ιστορίες από αυτές που μας απασχόλησαν όλο αυτό το διάστημα. Τι θα γίνει όμως στο τέλος; Πώς θα κλείσει αυτή η σεζόν; Καταρχάς η Μυρτάλη δεν θα ξαναείναι ποτέ με τον Στέφανο ενώ όπως θα δούμε ο χαρακτήρας της θα εξελιχθεί σε πολύ αλαζονικό και ηγεμονικό, παίρνονταs στοιχεία από αυτά του πατέρα τηs.

Η Ιουλία, θα αποδεχτεί τελικά ότι δεν μπορεί να κάνει παιδί και μάλιστα Θα συνεχίσει τον γάμο τηs με τον Κουράκο χωρίs σύννεφα, μιας και οι δύο έχουν καταλάβει ότι αυτό που μετράει πιο πολύ είναι να είναι καλά οι δυο τουs. Ο Στάθηs θα συνεχίσει τη σχέση του με την Εύα, ενώ θα αποδεχτεί και τον Φίλιππο.

Η Γη Της Ελιάς –08/05/2022

Η Εύα δείχνει πρόθυμη να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη και το συζητάει με τον αδελφό της την ώρα που η εκδίκαση της αγωγής του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει, και οι δύο πλευρές προβάρουν τις θέσεις τους.
Ενώ ο Ιάκωβος, μετά από μήνες επιμονής, καταφέρνει να κάμψει τις αντιστάσεις της Αθηνάς και οι δυο τους περνούν μερικές τρυφερές στιγμές.

Η Γη Της Ελιάς – 09/05/2022

Ο Στέφανος συνειδητοποιεί πως ο πατέρας του υπήρξε προφητικός και ότι η Αρετή του καταστρέφει τη μια σχέση πίσω από την άλλη. Εκείνη φυσικά αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι πάντα επεδίωκε το καλό του. Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να μην τον αντιμετωπίζει πια εχθρικά. Την ίδια ώρα, ο Κουράκος μαθαίνει ότι δεν έχει πρόβλημα τεκνοποίησης κι έτσι η Ιουλία προχωρά σε νέα σειρά εξετάσεων.
Ο Φίλιππος και ο Αλέξης πηγαίνουν για ψάρεμα. Εκεί, ο Φίλιππος διαπιστώνει πως ο Αλέξης είναι διαρκώς αφηρημένος, γεγονός που μοιράζεται με τη Χάιδω. Ο Ισίδωρος ζητά από την Αντιγόνη να του πει το όνομα της γυναίκας που υιοθέτησε το παιδί της, αλλά εκείνη αρνείται. Η ημέρα του δικαστηρίου φτάνει και ο Στάθης με την Αρετή συγκρούονται ανοιχτά σε όλα τα μέτωπα.

 

Δείτε το trailer του επεισοδίου της Πέμπτης