Η Χάιδω και η Μαργαρίτα, από την πρώτη στιγμή που συναντήθηκαν οι δρόμοι τους στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι καλές φίλες. Στηρίζουν η μία την άλλη στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τα παιδιά τους.

Κάτι που πρόκειται να αλλάξει, καθώς η Χάιδω, ύστερα από προτροπή της Μαργαρίτας, οργανώνει ένα τραπέζι στο σπίτι της προκειμένου να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη και, ενδεχομένως, να αρχίσουν να κάνουν παρέα.

‘Οπως και γίνεται. Στο τραπέζι επικρατεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα τόσο ανάμεσα στις δύο γυναίκες όσο και στα τρία παιδιά, με αποτέλεσμα να ανανεώσουν το ραντεβού τους για κάποια άλλη μέρα. Αυτή η μέρα φτάνει και, σε πρώτη φάση, ο Φίλιππος προσπαθεί να προσεγγίσει φιλικά τον Αλέξη.

Εκείνος, όμως, έχει μια περίεργη και ξαφνική ψυχολογική μετάπτωση στη σειρά του MEGA και μάλιστα πολλές φορές ο Φίλιππος είναι μπροστά σε κάποια ξεσπάσματά του. Μάλιστα, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, ο Φίλιππος καταλαβαίνει πως κάτι περίεργο συμβαίνει και, ενδεχομένως, ο Αλέξης δεν είναι και τόσο καλό παιδί όσο δείχνει, αλλά έχει κι ένα άλλο πρόσωπο, πιο αδίστακτο!

Ο Αλέξης αρχίζει πια να μην μπορεί να διαχειριστεί τη διπλή του προσωπικότητα και ο Φίλιππος καταλαβαίνει πως είναι επικίνδυνος.

Επεισόδιο 1ης Μαΐου

Ο Μάνος αποκαλύπτει στη Μαρίνα το μυστικό που κρύβει η Αντιγόνη κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα. Ο Στάθης περνάει ανέμελες στιγμές με την Εύα στην Αθήνα και το ζευγάρι έρχεται πιο κοντά από ποτέ.

Ο Αποστόλης στέλνει λουλούδια στην Ευτυχία, ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία. Η Αρετή δείχνει να μην εγκρίνει πια την Ελένη και ο Στέφανος τη βάζει στη θέση της. Στο μεταξύ, η Βασιλική υπόσχεται στον Στάθη ότι θα καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του διαζυγίου.

Δείτε το trailer της σειράς Η Γη της Ελιάς που επανέρχεται την 1η Μαΐου