Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς του MEGA θα προβληθεί απόψε (19/4) λόγω του Πάσχα. Ωστόσο οι εξελίξεις είναι συναρπαστικές!

Γη της Ελιάς, Επεισόδιο 187

Η νέα ζωή της Μυρτάλης παίρνει σάρκα και οστά. Μετακομίζει στο καινούργιο της σπίτι και μπαίνει στην εταιρεία με το 51%. Ο Ισίδωρος αποφασίζει να οργανώσει γιορτή προς τιμήν της στο σπίτι του. Η Μυρτάλη χαρίζει ένα κειμήλιο της μητέρα της στην Αθηνά, δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τη στάση που κράτησε στο θέμα της περιουσίας.

Στην αντίπερα όχθη, τα προβλήματα συσσωρεύονται για τον Στάθη, ο οποίος συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να διεκδικήσει σχεδόν τίποτα από την περιουσία και ας δούλευε στα κτήματα όλη του τη ζωή. Η Εύα τον καλεί να ταξιδέψει μαζί της στην Αθήνα προκειμένου να ξεχαστεί και να ηρεμήσει.

Οι συνεχείς εκρήξεις του Αλέξη προβληματίζουν τη Μαργαρίτα που δεν ξέρει πλέον με ποιον άλλο τρόπο να τον πλησιάσει. Η Αντιγόνη θα βρεθεί στη δίνη του κυκλώνα όταν ο Μάνος ανακαλύψει κάτι για το παρελθόν της.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει με τον Δημήτρη

Ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε και για το πώς νιώθει όταν τον αναγνωρίζουν. Η αλήθεια, όπως λέει, είναι ότι διατηρεί την μετριοφροσύνη του και προσπαθεί πάντα να έχει το κεφάλι ψηλά και το πιγούνι χαμηλά.
Όσο για το ρόλο του λέει: «Έρχονται συνταρακτικές εξελίξεις που ο κόσμος δεν τις περιμένει σε καμία περίπτωση. Εχουμε να δούμε πολλές και σοβαρές εγκληματικές ενέργειες από τον Δημήτρη.