Ο Κούλλης Νικολάου, ηθοποιός, συμπαραγωγός και στενός συνεργάτης του Αντρέα Γεωργίου μπαίνει μπροστά από τις κάμερες στη «Γη της ελιάς» και υποδύεται τον Δημοσθένη Καπερνάρο, ένα πρόσωπο-κλειδί για τις δραματικές εξελίξεις που ακολουθούν, οι οποίες Θα αλλάξουν καθοριστικά το σκηνικό στην Αρεόπολη, αναδιατάσσοντας συμμαχίες και ισορροπίες.

Ο Δημοσθένης Καπερνάρος είναι ο άνθρωπος με τα δύο πρόσωπα. Το ένα δείχνει έναν επιτυχημένο επιχειρηματία, που ζει με τη γυναίκα του Ασπασία και τα παιδιά του. Υποδειγματικός πατέρας και σύζυγος. Το δεύτερο είναι εκείνου που κρατά στο χέρι ανθρώπους και μυστικά στη Μάνη, ελέγχοντας απολύτως την τοπική μαφία, το «μαύρο» χρήμα και τη νυχτερινή ζωή. Αποφασίζει να επιστρέψει στην Αρεόπολη προκαλώντας αναταραχή, καθώς θέλει να εκλεγεί δήμαρχος. Δεν του αρκεί πια να κινεί τα νήματα από το παρασκήνιο. Στο πλευρό του -θέλοντας και μη- θα σταθουν ο Κωνσταντίνος αλλά και ο Στάθης, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, ο ένας εκβιαζόμενος, ο άλλο από οικονομική ανάγκη.

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια

Τετάρτη 2 Ιουνίου

Ο Αλέξης παραδίδει το σακβουαγιάζ με τα χρήματα στον Κουράκο στη σειρά του MEGA και αυτός τα επιστρέφει στην Μαργαρίτα η οποία τα κρύβει ξανά. Η αστυνομία ετοιμάζεται και είναι σε επιφυλακή.

Η Αντιγόνη εξομολογείται στον Ισίδωρο πως έχει διαλυθεί ψυχολογικά από την ώρα που είδε την φωτογραφία και ζητάει να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη ζωή της μικρής. Η Βασιλική και ο Φίλιππος ξεκινάνε να ειδοποιούν γνωστούς και φίλους για τη γαμοβάπτιση. Η Μαρίνα ανησυχεί πολύ για την έκβαση της δίκης αλλά ο Ιάκωβος τους καθησυχάζει.

Η Ασπασία, η γυναίκα του Δημοσθένη έρχεται στη Μάνη και τα λέει με την Αρετή… Ο Αποστόλης επισκέπτεται την Ευτυχία και κάνει ακόμη μια προσπάθεια να την μεταπείσει… Αργότερα ο Άρης θα μάθει για την σχέση που είχαν μεταξύ τους. Οι δύο άντρες με τις φουλ φέις μάσκες και τα πιστόλια επιστρέφουν στο σπίτι της Μαργαρίτας, ακινητοποιούν τον Αλέξη, παίρνουν το σακβουαγιάζ και φεύγουν.

Η Μαργαρίτα αμέσως ειδοποιεί τον Κουράκο και η επιχείρηση της αστυνομίας αρχίζει…Η Εύα βλέπει στεναχωρημένη από μακριά τον Στάθη και βουρκώνει. Αργότερα ο Στάθης θα την επισκεφτεί στο σπίτι της. Η Βασιλική πηγαίνει στον ελαιώνα για να βρει τον Στέφανο.