Η Ευτυχία εξακολουθεί να μη θέλει να συνεχίσει τη ζωή της με τον Αποστόλη στη σειρά Η Γη της Ελιάς.  Την ίδια στιγμή τη γυροφέρνει ο αδελφός της Εύας, ο Άρης ενώ ο Ανέστης ξαναμπαίνει βίαια στη ζωή της κι αυτή τη φορά με ολέθριες συνέπειες!

Ο Ανέστηs, μεθυσμένοs, εμφανίζεται νύχτα στο σπίτι τηs Ευτυχίαs και με επιθετικέs διαθέσειs τηs χτυπάει την πόρτα και τηs ζητάει να του ανοίξει. Η Ευτυχία είναι τρομαγμένη και αυτή τη φορά φοβάται ότι ο Ανέστηs δεν θα σταματήσει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης χτυπάει την Ευτυχία!

Παράλληλα ο Άρns συνεχίζει να τη διεκδικεί επίμονα, αναγκάζοντάs τη να του πει μερικά πράγματα για να τον σταματήσει: «Αρη, σε παρακαλώ. Τζάμπα ο κόποs. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω σχέση και επίσηs Θέλω να ξέρειs ότι περιμένω το παιδι του Αποστόλη», του λέει κι εκείνοs κάνει πίσω απογοητευμένοs. Την ίδια ώρα όμωs και ο Ανέστηs επιμένει να πολιορκεί την Ευτυχία. Ετσι κάποια στιγμή κι ενώ γυρίζει στο σπίτι τηs, τον βρίσκει να είναι έξω στα σκαλοπάτια τηs και πάλι μεθυσμέvos και να την περιμένει. Η κοπέλα αιφνιδιάζεται. Τον απειλεί, αλλά εκείνος δεν καταλαβαίνει από λόγια. Οπωs είναι θολωμένος, προσπαθεί να μπει με το ζόρι στο σπίτι τηs Ευτυχίαs και αφού εκείνη προβάλλει αντίσταση, αρχίζει να τη σπρώχνει και να τη χτυπάει.

Η Ευτυχία καταλαβαίνει ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για εκείνη και αρχίζει να τρέχει για να σωθεί. Ομως η κοπέλα δεν τα καταφέρνει και πέφτει χτυπώντσs άσχημα. Η κατάληξη θα είναι τραγική καθώs εκτός από τα χτυπήματα και τα ψυχολογικά τραύματα, χάνει και το μωρό τηs. Η Ευτυχία αποβάλλει κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο μπορούσε να τηs συμβεί, με μοναδικό υπεύθυνο τον Ανέστη. Η κοπέλα θα περάσει πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά και κοντά τηs Θα είναι όλεs οι φίλεs τηs, η Αννα αλλά και ο Αποστόληs που και αυτόs είναι συντετριμμένοs για τον άδικο χαμό του μωρού τουs, αλλά και εξοργισμένοs με τον Ανέστη.

Ο Αποστόληs στέκεται στο πλευρό τηs Ευτυχίαs, όμωs η σχέση ή η οποιαδήποτε προοπτική να είναι και πάλι μαζί ή να παντρευτούν σβήνει οριστικά. Κι αυτό όχι επειδή χάθηκε το αγέννητο παιδί του, αλλά επειδή η Ευτυχία δεν αισθάνθηκε ποτέ τον μεγάλο έρωτα με τον Αποστόλη. Δεν τον ερωτεύτηκε ποτέ, απλά τον είδε σαν μια σανίδα σωτηρίαs από την οποία αρπάχτηκε για να ξεφύγει από τι δύσκολες καταστάσειs που είχε βιώσει. Τον αγάπησε βέβαια σαν έναν άντρα που τηs έδινε σιγουριά και ασφάλεια. Τον αγάπησε σαν άνθρωπο, όμωs αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να κάνει πίσω και να είναι ξανά μαζί του. Ετσι οι δρόμοι τους χωρίζουν οριστικά στη σειρά του MEGA!