Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Μετά τον γάμο της Βασιλικής ο Στάθης θολωμένος γυρίζει στη Μάνη και δίνει κατάρες στο ζευγάρι αφού νιώθει προδομένος. Ξέρει ότι πρόσωπα που είχε σε εκτίμηση δεν του είπαν την αλήθεια και τον άφηναν να ζει στο σκοτάδι. Εκείνος ζούσε δύσκολες καταστάσεις και άνθρωποι που ήξεραν δεν είπαν πως ήταν  η κόρη του.  Η Βασιλική παντρεύτηκε με τον Φίλιππο κι έστειλε την φωτογραφία του γάμου της στην κολλητή της, την Άννα.

Η Γη της Ελιάς

Όμως δυστυχώς η Άννα στη γη της Ελιάς του MEGA,άφησε σε κάποιο σημείο το κινητό της με αποτέλεσμα ο Πότης να έρθει αντιμέτωπη με την αλήθεια. Εκείνη δε φιλτράρει αυτό που βλέπει και αμέσως δείχνει στον Στάθη την εικόνα.

Η Άννα ειδοποιεί τη Βασιλική πως το μυστικό έχει μαθευτεί και εκείνη πανικοβάλλεται. Ο Λυκούργος και η Μαργαρίτα είναι οι επόμενοι που θα μπουν στο στόχαστρο του Στάθη. Ο λόγος; Γιατί είναι και εκείνοι παρόντες στο γάμο.

Η Μαργαρίτα βλέπει τα ξεσπάσματα του Αλέξη και θεωρεί πως αμελεί να πάρει τα χάπια του.
Ο Μάνος, σε αντίποινα, φιλά δημόσια την Μαρίνα κι αρχίζει να κυκλοφορεί ανοιχτά μαζί της. Ο Στάθης, θολωμένος από τον θυμό του, χτυπά την πόρτα της Χάιδως.

Το ξέσπασμα του Στάθη στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης ξεσπάει όταν πια έχει μάθει ότι αυτή η φωτογραφία είναι από το κινητό της Άννας! Το μυαλό του πηγαίνει αμέσως στον Αποστόλη. Θεωρεί ότι ήξερε και δεν μίλησε. Πηγαίνει αμέσως να τον βρει σε έξαλλη κατάσταση. Ωρύεται στον Αποστόλη που δεν μπορεί να καταλάβει τι του λέει! Στο μεταξύ ο θολωμένος Στάθης δεν είναι σε θέση να καταλάβει τι του λέει ο Αποστόλης. Ό,τι κι αν κάνει εκείνος πέφτει στο κενό. Δεν μπορεί να πείσει τον Στάθη ότι η Άννα είχε κρύψει καλά αυτό το γεγονός.

Κατόπιν ο Στάθης θα πάει στον Λυκούργο και την Μαργαρίτα που κι αυτοί είναι θύματα της οργής του.