Οπωs ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματοs Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίεs Θα αναστατώσουν τη Μάνη στη σειρά Η Γη της Ελιάς. Ο έναs από αυτούς είναι του Δημήτρη. Όπωs έχουμε δει, ο Δημήτρηs έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσηs που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του. Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώs τη φτάνει στα όριά της με τους νέουs σκληρούς εκβιασμούs. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακαs άγγελόs της, ο Ιάκωβοs, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρηs θα βρεθεί νεκρός. Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία. Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστηs θα έχει κακό τέλοs, καθώs είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Η Γη της Ελιάς: Ευτυχία και Αποστόλης ποτέ ξανά μαζί!

Η στάση της Ευτυχίας απέναντι στον Αποστόλη δεν είναι τελικά ένα πείσμα, ένας πληγωμένος εγωισμός. Η Ευτυχία είναι αποφασισμένη να μην είναι ποτέ ξανά με τον Αποστόλη και δεν θα είναι για έναν και μόνο λόγο.

Δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ερωτευμένη μαζί του στη σειρά του MEGA. Απλά ο Αποστόλης βρέθηκε στη ζωή της κάποια στιγμή που ήταν ευάλωτη ψυχολογικά και κοντά του αισθάνθηκε αγάπη και σιγουριά. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό για την Ευτυχία. Όσο για το παιδί, Αυτό θα είναι μία από τις πιο δραματικές στιγμές που θα δούμε!

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου