Ο Ισίδωροs είναι πολύ αναστατωμένοs με την υπόθεση του παιδιού της Αντιγόνης στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Μάλιστα, δείχνει τη φωτογραφία τη μικρήs σtην Ιουλία και τον Ιάκωβο. Δεν μπορεί να δεχτεί ότι το εγγόνι του μεγαλώνει μακριά του ενώ παράλληλα έχει κλείσει κρυφά ραντεβού με τη θετή μητέρα τηs. Την στιγμή τόσο που Ιουλία όσο και ο Ιάκωβοs ανησυχούν μήπωs η επιμονή του Ισίδωρου αναστατώσει τη ζωή του παιδιού. Μοιράζονται τις ανησυχίες τους και προσπαθούνα να βρουν τρόπο να ηρεμήσουν με τον αδερφό τους.

Στο μεταξύ ο Ισίδωρος ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα, κρυφά από όλους, με σκοπό να α συναντήσει τη γυναίκα που έχει υιοθετήσει την εγγονή του. Την ίδια ώρα όμωs η Ιουλία ανακαλύπτει το κρυφό ταξίδι του Ισίδωρου στην ΑΘήνα και ειδοποιεί την Αντιγόνη. Της λέει ότι φοβάται ότι ο Ισίδωρος πάει να συναντήσει τη θετή μητέρα του παιδιού της και ότι όφειλε να την ειδοποιήσει.

Η Γη της Ελιάς: Άγριος καυγάς του Ισίδωρου με τη θετή μητέρα του παιδιού της Αντιγόνης!

Ο Ισίδωροs ωστόσο ήδη είναι στην Αθήνα και μάλιστα συστήνεται στη δικηγόρο Φανή Αναστασίου λέγοντας ότι είναι ο πατέρας της Αντιγόνης η οποία μόλις μαθαίνει ποιος είναι θυμώνει.

Η ίδια τον παρακαλεί εκνευρισμένη να φύγει γιατί δεν έχουν τίποτα να πουν. Μάλιστα τον προειδοποιεί εξοργισμένη να μείνει μακριά από το παιδί της.

Λίγο αργότερα η Φανή Αναστασίου, μετά τη συνάντηση με τον Ισίδωρο, ηηγαίνει στο Σούνιο για να δει τη Μαρία και να μιλήσουν γι’ αυτά που συμβαίνουν και την έχουν θορυβήσει. Εκεί εμφανίζεται η Αντιγόνη και οι δύο γυναίκες συναντιούνται μετά από έξι χρόνια. Την ίδια στιγμή όμωs ο Ισίδωροs δεν το βάζει κάτω. Οχι μόνο δεν φεύγει όπωs του ζήτησε η θετή μητέρα του παιδιού, αλλά στήνεται έξω από το σπίτι τηs Φανήs και βλέπει για πρώτη φορά την εγγονή του.