Η εξέλιξη που πήρε η υπόθεση της Ξένιας δεν ήταν η αναμενόμενη για τον Δημοσθένη στη σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ποτέ δεν περίμενε ότι η Ασπασία θα μάθαινε για τη σχέση του και για το παιδί που περιμένει από άλλη. Η αντίδραση της Ασπασίας έπεσε σαν κεραυνός στον Δημοσθένη, ο οποίος αν και με πληγωμένο εγωισμό, δεν έπαψε στιγμή να την αγαπάει. Από τη μια εκείνη επιμένει να ζητάει διαζύγιο και από την άλλη η κατακεραύνωση, τόσο από την Ειρήνη όσο και από τον Ορέστη, φέρνει τον Δημοσθένη σε μεγάλο αδιέξοδο.

Όπως θα δούμε, αρχίζει να μετανιώνει για ό,τι έκανε αλλά πλέον είναι αργά. Η Ξένια έχει καταστρώσει το σχέδιό της που δεν είναι άλλο από το να εκβιάσει τον Δημοσθένη με το παιδί. Ξέρει ήδη ότι το έγγραφο που υπέγραψε για να του παραδώσει το μωρό μόλις γεννηθεί, δεν έχει καμία ισχύ και αυτό που θα ζητήσει είναι να γίνει κυρία Καπερνάρου.

Ο Δημοσθένης πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα, το μόνα που αισθάνεται βλέποντας ότι χάνει την Ασπασία, είναι να της ζητήσει συγγνώμη!

Εκείνος θα πέσει στα γόνατα να της ζητήσει συγνώμη μετανιωμένος αλλά η Ασπασία φαίνεται αποφασισμένη να πάρει τη ζωή της στα χέρια της και να απεγκλωβιστεί από την ισχύ τού Δημοσθένη.

Ο ίδιος καταρρέει καθώς βλέπει την οικογένειά του να διαλύεται και δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι. Με την πρώτη που θα ασχοληθεί θα είναι η Ξένια, η οποία δεν θα αργήσει να πληρώσει για το ύπουλο σχέδιό της.

Ο Δημοσθένης δεν πρόκειται να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα. Παράλληλα όμως, τα πράγματα θα πάρουν και μια άλλη πιο τραγική τροπή, καθώς ο Ορέστης, ο οποίος θα στηρίξει την Ασπασία σαν να είναι πραγματική του μάνα αρχίζει να ανακαλύπτει πράγματα που τον βάζουν σε σκέψεις σχετικά με τον Δημοσθένη. Έτσι οδηγείται με σταθερά βήματα στα ίχνη του και όταν καταλαβαίνει ότι ο Καπερνάρος είναι ο εγκέφαλος, αρχίζει να ψάχνει και τον θάνατο του Κίμωνα και τότε ο ασκός του Αιόλου ανοίγει…

 

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του MEGA

 

Όλες οι ειδήσεις

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά ερωτεύεται παράφορα-Τι κρύβει ο μυστηριώδης Τζον Μακρίδης;

Φόρμουλα1: Ο Λιούις Χάμιλτον και ο Φερνάντο Αλόνσο φόρο τιμής στον Μικαέλ Σουμάχερ

Παγιδευμένοι: Τέλος Αγγελική και Σταύρος-Ο λόγος που τον χωρίζει σοκάρει!