Η δραματική σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» που έχει μπει για τα καλά στη καρδιά των τηλεθεατών, δεν θα προβάλλεται.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού, από τη Κυριακή 22/5 και κάθε Κυριακή στις 21:00 θα προβάλλονται τα live του X-Factor, με αποτέλεσμα να μειωθούν οι ημέρες προβολής της «Γης της Ελιάς».

Προς το παρόν, είναι άγνωστα τα σχέδια των ιθυνόντων για το αν θα μεταφερθεί σε κάποια από τις υπόλοιπες κενές ημέρες του προγράμματος.

Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (16/5)

Ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα εμφανίζεται με σκοπό να απολογηθεί, αλλά η Βασιλική ξεσπάει πάνω του. Αυτή η επίσκεψη τη βάζει σε σκέψεις, καθώς συνειδητοποιεί πως ο Φίλιππος είναι συνυπεύθυνος, γιατί όφειλε να κοιτάξει πολύ προσεκτικά προτού διασχίσει τον δρόμο.

Ο Στάθης δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της κόρης του και η Εύα δείχνει κατανόηση. Η Ευτυχία ανακοινώνει στον Αποστόλη πως θα κρατήσει μόνη της το μωρό και δεν σκοπεύει να τον παντρευτεί. Η Άννα στηρίζει την απόφαση της φίλης της, κάνοντας τον Αποστόλη ακόμα πιο έξαλλο.

Η Αναστασία καταλαβαίνει πως η Αθηνά της «σερβίρει» το ένα ψέμα πίσω από το άλλο και έτσι αποφασίζει να το ψάξει. Ο Ισίδωρος γνωστοποιεί στην Αντιγόνη πως την αποκλήρωσε, αλλά εκείνη δεν δείχνει το παραμικρό ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η Ελένη κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Αλέξη, αλλά η συμπεριφορά του αρχίζει να την προβληματίζει.

Η Μυρτάλη και η Ισμήνη καλωσορίζουν στο εργαστήριο καλλυντικών, την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη), τη νέα χημικό. Η Βασιλική αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στον Φίλιππο για την κατάσταση της υγείας του μωρού.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου