Με τον αέρα του πρώτου δελτίου στο δυναμικό κοινό 18-54 συνεχίζει το κεντρικό δελτίο «Mega Γεγονότα», κερδίζοντας και τον Ιούνιο την πρώτη Θέση στον πίνακα τηλεθέασης έναντι όλων των δελτίων, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης.

Με ποσοστό 14,3% στο δυναμικό κοινό 18-54, οι ειδήσεις του Mega, με τη Ράνια Τζίμα στην παρουσίαση από Δευτέρα έως Πέμπτη και την Κατερίνα Παναγοπούλου Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, πέρασαν μπροστά, αφήνοντας τον ανταγωνισμό με διαφορά 3,4 ποσοστιαίων μονάδων.

Αναλυτικά ο πίνακας κατάταξης με τα δελτία που ακολουθούν έχει ως εξής: ΑΝΤΙ 10,9%, star 10,8%, ΣΚΑΪ 9,9%, Alpha 9,6%, Open 7,3% και ΕΡΤΙ 3,2%. Το κεντρικό δελτίο «Mega Γεγονότα» σημειώνει σταθερή πορεία από την αρχή του έτους, διατηρώντας την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54. Σε μια περίοδο με έντονο πολιτικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στην εσωτερική και διεθνή πραγματικότητα οιτηλεθεατές καθημερινά ανταποκρίνονται στο ραντεβού με την έγκυρη και πληρέστερη ενημέρωση.

Την ίδια στιγμή η πρωινή ενημέρωση στο Mega συνεχίζεται όλο το καλοκαίρι, με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας από Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 6 το πρωί. Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού μπαίνουν πρώτοι στο στούντιο για την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής του Mega και μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση. Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού Θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους Γιάννο Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιον, Μάιρα Μπάρμπα. Η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι η πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, τις νέες εξελίξεις στην οικονομία, να μάθουν πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη διεθνή επικαιρότητα, με τις νέες τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα, αλλα και ό,τι αισιόδοξο προκύπτει στην καθημερινότητά μας!