Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA και η παρουσιάστρια φρόντισε απλά να την… τελειώσει με μία ατάκα!

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια φάνηκε από την αρχή ότι πήγε με «ταπεινή» διάθεση στην εκπομπή. Μάλιστα δε δίστασε να παραδεχτεί ότι αρκετούς από αυτούς που είδε στο σταθμό τους ντρέπεται για λόγους που η ίδια γνωρίζει το γιατί αν και πολλά έχουν γραφτεί για την περίοδο που ήταν στα… καλύτερά της στον ALPHA.

Πολλοί είναι αυτοί που θυμούνται ότι την εποχή που ήταν παρουσιάστρια στο κανάλι επί Κοντομηνά, είχε μία μάλλον… άκομψη συμπεριφορά προς άπαντες!

Έτσι, και επειδή karma is a bitch ως γνωστόν εδώ και χρόνια, και ότι κάνεις νομοτελειακά σου γυρίζει πίσω, η Κωνσταντίνα θέλησε να περιγράψει τη δική της δύσκολη στιγμή όταν όλοι τη ρωτούσαν αν είναι έγκυος.

«Είναι πολύ άκομψο, είναι πολύ ευαίσθητο θέμα για να το γράφουν οι δημοσιογράφοι», είπε η Κωνσταντίνα. Όμως η η Ελένη Μενεγάκη, γνωστή «καμήλα» που δεν ξεχνά εύκολα, την διέκοψε λέγοντας:

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος»;

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου!», απάντησε η Κωνσταντίνα.

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»….», είπε κλείνοντας και αποτελειώνοντάς η Ελένη Μενεγάκη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείτε το βίντεο με την συνάντηση