«Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» λέει η γνωστή ρήση και το STAR, που εδώ και τόσα χρόνια έχει το «MasterChef» στη βραδινή του ζώνη, ξέρει καλά από μαγειρέματα. Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες τον Σεπτέμβριο το κανάλι της Κηφισιάς θα έχει δύο μεγάλα ψυχαγωγικά πρότζεκτ στο prime time του.

Το ένα είναι γνωστό και δοκιμασμένο: πρόκειται για το «GNTM», που, στην πέμπτη σεζόν του, θα προβάλλεται και πάλι δύο φορές την εβδομάδα.

Το άλλο, όμως, είναι νεοφερμένο και άκρως φιλόδοξο. Λέγεται «Asia express», είναι ένα ταξιδιωτικό ριάλιτι με παρουσιαστή, όπως ακούγεται, τον Πέτρο Πολυχρονίδη και αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα τον Απρίλιο στην Καμπότζη.

Αντίθετα, μέσα στο πλάνο και στις συζητήσεις που γίνονται αυτό τον καιρό, δεν υπάρχει το «Dancing with the stars», το οποίο φέτος σημείωσε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και έτσι δεν πήρε το εισιτήριο για άλλη μία σεζόν. Συνεπώς, αυτές τις ημέρες το STAR προβλέπεται να ξεκινήσει συζητήσεις με τη Βίκυ Καγιά, ώστε οι δύο πλευρές να δουν πως θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Φημολογείται, δε, πως το κανάλι θα της προτείνει να επιστρέψει στο «GNTM», κάτι που σίγουρα θα ικανοποιήσει τους φανατικούς του σόου. Το ερώτημα είναι αν θα ικανοποιήσει και την ίδια την παρουσιάστρια, η οποία έτσι κι αλλιώς θα συνεχίσει με το «Shopping star» και… βλέπουμε.