Το φετινό GNTM θα μπορούσε κανείς να το παραφράσει και να το ονόμαζε totally make over αφού οι αλλαγές που ανακοινώνονται αργά αλλά σταθερά από το Star, μόνο ευχάριστες θα μπορούσε να τις χαρακτηρίσει κανείς!

Και όχι, δεν αναφερόμαστε στην επιστροφή της Βίκυς Καγιά στην καρέκλα τόσο ως παρουσιάστρια όσο και ως μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά και όλο το consept που προφανώς και θα φέρει αέρα ανανέωσης στο διαγωνισμό Μόδας του καναλιού της Κηφισιάς.

Εκτός λοιπόν από την Βίκυ, στο πλευρό της θα σταθεί ως κριτής πλέον και όχι ως coach, ο Γιώργος Καράβας.

Οι υπόλοιπες δύο θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καλυφθούν από τον fashion entrepreneur Τάσο Σοφρωνίου και την πανέμορφη influencer Σοφία Χατζηπαντελή.

Ωστόσο εδώ έχουμε τις ενστάσεις μας αφού το πανέμορφο μοντέλο από την Κύπρο δεν θα είναι σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων αλλά μόνο στο στάδιο των οντισιόν.

Μία ακόμα προσθήκη όμως έρχεται με τον Γιώργο Καράβα στο «μεγάλο δωμάτιο! Στην  υποδοχή και την προετοιμασία των νεαρών μοντέλων και των οικογενειών τους στο “family room”, θα αναλάβει η Έλενα Γαλύφα.

GNTM: Τι δήλωσαν ο Τάσος Σοφρωνίου η Σοφία Χατζηπαντελή αλλά και η Έλενα Γαλύφα!

«Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα είμαστε οι Άγγελοι του Τσάρλι. Υπάρχει μια τρομερή ενέργεια. Δε με αγχώνει κάτι. Ελπίζω να το απολαύσουν οι τηλεθεατές. Θέλω να υπηρετήσω την ιδέα ότι κάνουμε εκπομπή μόδας και να πάμε στο επόμενο επίπεδο».

«Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι σε αυτή τη θέση με τη Βίκυ, τον Γιώργο και τον Τάσο. Όλοι τους ο καθένας με τον τρόπο του έχει αλλάξει τη μόδα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και θα βρούμε το επόμενο άτομο που θα το κάνει. Η πρώτη μέρα των γυρισμάτων ήταν συναρπαστική», είπε η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Είμαι το αγχολυτικό των παιδιών πριν συναντήσουν τους κριτές. Η πρόταση προέκυψε πολύ φυσικά. Τη δέχτηκε με ενθουσιασμό και χαρά», δήλωσε η Έλενα Γαλύφα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Galifa (@elenagalifa)