«Κλείδωσε» όπως τουλάχιστον φαίνεται, ο νέος κριτής του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM. Μάλιστα, πρόκειται για παλιό γνώριμο του σόου όταν εκείνο ήταν στον ΑΝΤ1 αφού ήταν από τα… ιδρυτικά μέλη του όταν εκείνο ξεκίνησε πριν περίπου πέντε χρόνια.

Η εκπομπή ήταν γνωστό ότι θα είχε ολικό… ρεκτιφιέ αφού οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Ζενεβιέβ Μαζαρί και Αγγελος Μπράτης αποχώρησαν και η παραγωγή προχώρησε στη σύνθεση νέας κριτικής επιτροπής. Επιπλέον στην παρουσίαση του ριάλιτι θα βρεθεί και πάλι η πρώτη διδάξασα, Βίκυ Καγιά που αποφάσισε ότι ο χορός δεν της πάει και πολύ οπότε επέλεξε τα γνώριμα και σίγουρα μονοπάτια.

Δίπλα στην Βίκυ Καγιά θα δούμε τον Γιώργο Καράβα ο οποίος την περσινή σεζόν ξεχώρισε από τη θέση του κριτή.

Σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη θέση του coach και να γίνεται μέλος της κριτικής επιτροπής στο διαγωνισμό, ο Γιώργος Καράβας είπε ότι «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Υπάρχει μία ιεραρχία. Το κανάλι του Star θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση».

«Τη Βίκυ Καγιά την αγαπώ, είναι φίλη μου, είναι τρομερό παιδί, είναι το GNTM, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το project», σημείωσε ο ίδιος για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο project.

Μαζί τους θα είναι ο Τάσος Σοφρωνίου ως το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο γνωστός fashion entrepreneur σύντομα ξεκινά γυρίσματα δίπλα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα για το GNTM 5. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει δοκιμαστικό για το ριάλιτι ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Λάκη Γαβαλά για κριτή αν και κανείς από τους δύο δε φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία. Στο GNTM 5 θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες από 18 έως 88 ετών.