«Κλείδωσε» όπως τουλάχιστον φαίνεται, ο νέος κριτής του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM. Μάλιστα, πρόκειται για παλιό γνώριμο του σόου όταν εκείνο ήταν στον ΑΝΤ1 αφού ήταν από τα… ιδρυτικά μέλη του όταν εκείνο ξεκίνησε πριν περίπου πέντε χρόνια. Μαζί λοιπόν με την υπόλοιπη ομάδα θα είναι ο Τάσος Σοφρωνίου ως το τρίτο μέλος της κριτικής επιτροπής. Ο γνωστός fashion entrepreneur σύντομα ξεκινά γυρίσματα δίπλα στην Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα για το GNTM 5.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Βίκυ Κουλιανού έχει κάνει δοκιμαστικό για το ριάλιτι ενώ έχει ακουστεί και το όνομα του Λάκη Γαβαλά για κριτή αν και κανείς από τους δύο δε φαίνεται να έχει καταλήξει σε συμφωνία.

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού OK, βρέθηκε και ο τέταρτος κριτής που θα καθήσει στην ηλεκτρική καρέκλα του GNTM5! Δίπλα στη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου θα καθίσει η Σοφία Χατζηπαντελή. Πρόκειται για το 24χρονο μοντέλο από την Κύπρο που έχει ήδη απασχολήσει τον κόσμο της μόδας.

Όπως αναφέρει και το περιοδικό η Σοφία Χατζηπαντελή, είναι κόρη Ελληνοκυπρίου και Βρετανίδας, έχει γίνει διάσημη ως «το μοντέλο με το ενιαίο φρύδι». Η ίδια είχε πει στο παρελθόν πως έχει δεχτεί απειλές ακόμα και για τη ζωή της εξαιτίας της εμφάνισής της.

Στην πορεία της ζωής της κατάφερε να γίνει σύμβολο της διαφορετικότητας. Το 2018 μίλησε στο BBC για το κίνημα των ενωμένων φρυδιών, το #unibrowmovement.

«Μέσω του κινήματος αλλάζουμε τον τρόπο που όλοι έχουν στο μυαλό τους την ομορφιά. Είναι τελείως υποκειμενική και ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά το συγκεκριμένο όρο. Βάφω τα φρύδια μου μαύρα, δεν είναι το μαύρο το φυσικό τους χρώμα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει αλλά σίγουρα εγώ το προτιμώ και έχω δικαίωμα να το κάνω», δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή στο βρετανικό δίκτυο.