Τα γυρίσματα για τον 5ο κύκλο του GNTM ξεκινούν τον Ιούνιο, σύμφωνα με τις δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

Οι νέοι κριτές του ριάλιτι μόδας του Star περνούν από κάστινγκ, προκειμένου το κανάλι να καταλήξει στην τελική τετράδα. Μέχρι στιγμής, το μόνο πρόσωπο που γνωρίζουμε πως θα βρίσκεται στην επιτροπή είναι η Βίκυ Καγιά και αναμένεται να δούμε ποιον ρόλο θα έχει ο Γιώργος Καράβας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ”Τι λες τώρα”, η πρώτη δυάδα που δοκιμάστηκε για το ριάλιτι μοντέλων είναι η Σοφία Χατζηπαντελή και η Βάσω Κολλιδά. Η Ελληνοκύπρια Σοφία Χατζηπαντελή είναι μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό λόγω των πυκνών φρυδιών της. Μαζί της έκανε δοκιμαστικό και το μοντέλο Βάσω Κολλιδά, που έχει ξαναδοκιμαστεί σε τηλεοπτικά πλατό.

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σκουλού
Η δεύτερη δυάδα είναι ο φωτογράφος, Θανάσης Κρίκης και η σχεδιάστρια, Ορσαλία Παρθένη. Υπενθυμίζεται πως ο φωτογράφος είχε δηλώσει πως δεν είναι σύμφωνος με τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα μοντέλα του ριάλιτι. Η σχεδιάστρια Ορσαλία Παρθένη είναι η επικεφαλής πλέον του γνωστού οίκου μόδας Parthenis.

Οι επόμενοι που πέρασαν από δοκιμαστικό ήταν η Αρετή Ντάρμα και ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης. Η Αρετή Ντάρμα είναι ιδιοκτήτρια ενός γραφείου PR το οποίο έχει ως πελάτες μεγάλους οίκους μόδας. Ο Χρήστος Πετρίδης είναι σχεδιαστής του οίκου “Faliakos”.

Τέλος, δοκιμαστικό έκανε και η Βίκυ Κουλιανού χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό εάν θα είναι σε ρόλο κριτή ή coach.

GNTM: Δείτε το βίντεο από την εκπομπή