Μάνα και κόρη αποφάσισαν να πάνε μαζί στο διαγωνισμό μόδας του GNTM 5 στο Star και όποιες βρεθούν μπροστά τους θα πρέπει να βάλουν μάλλον… πανοπλίες!

Γιατί εδώ δεν μπορούμε να κάνουμε κουμάντο τις μαμάδες μας στην κανονική μας ζωή, στην καθημερινότητά μας που δεν μαζεύονται με τίποτα, όχι σε σόου με κάμερες και διαγωνιστικό κομμάτι που κάποια πρέπει να κερδίσει!

Είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς μία μητέρα αποφασίζει να εκθέσει και να εκτεθεί μαζί με το παιδί της. Οι κριτές βέβαια, τόσο η Βίκυ Καγιά όσο και ο ενθουσιώδης, Γιώργος Καράβας, βρήκαν εξαιρετική την ιδέα, «ακομπλεξάριστη» και βέβαια πολύ… προχώ!

Δε θα θέλαμε με τίποτα να είμαστε μπροστά αν κάποια από τις συμπαίκτριες αποφασίσει να τα… βάλει με την νεαρή κοπέλα ή αν κάποια σχολιάσει την μητέρα. Το σπίτι θα γίνει πεδίο μάχης με τις γυναίκες να χωρίζονται σε στρατόπεδα και να προσπαθούν με «επιχειρήματα» να πείσουν ποια από τις δύο είναι η καλύτερη!

GNTM Μάνα κόρη

GNTM Μάνα κόρη

Αν κάποια φωτογραφία, είτε της μητέρας πρώην Σταρ Σλοβενία, είτε της κόρης, δεν αρέσει στους κριτές, θα φύγει και η άλλη μαζί; Και τελικά πόσο δίκαιο μπορεί να είναι αυτό για τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες του GNTM;

Όλες οι οντισιόν ανέκαθες είναι «ψαγμένες» για να φέρουν ανεβασμένα ποσοστά στο κανάλι, που φέτος περισσότερο από ποτέ, θα τα χρειαστούν. Ωστόσο πόσο «ηθικό» είναι αυτό τόσο για τις δύο διαγωνιζόμενες όσο και για τις υπόλοιπες που θα λάβουν μέρος;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουμε γυναίκα νικήτρια, μιας και η παραγωγή αποφάσισε να επιστρέψει στο woman’s show. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η προσθήκη της Σοφίας Χατζηπαντελή καθώς και η επιστροφή του Τάσου Σωφρονίου θα δώσουν μια άλλη πνοή στο show. Εντύπωση επίσης θα κάνει ότι δεν υπάρχει ηλικιακό όριο και αυτό είναι κάτι καινοτόμο για το reality καθώς και για τη μόδα γενικότερα. Τώρα θα μου πείτε είναι έτοιμο το ελληνικό κοινό να δει τη διαφορετικότητα του show?

Είδομεν…

Όλες οι ειδήσεις

Viral: Πήγε σε συναυλία του David Guetta και συνάντησε τους Μέσι, Σουάρες και Φάμπρεγας! (vid)

Γλυκάνισος: Ο Καρίμ ανακρίνει άγρια τη Ραζάν – Πληρωμένοι ψευδομάρτυρες εναντίον του Στρατή

Παγιδευμένοι: Ο κρυφός εραστής της Μυρτώς πίσω απο τον φόνο της;