Για το GNTM που αλλάζει ριζικά, αλλά και την επιστροφή της Βίκυς Καγιά μίλησε ο Γιώργος Καράβας στην πρωινή εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι».

 

Σχολιάζοντας τις φήμες που τον θέλουν να αφήνει τη θέση του coach και να γίνεται μέλος της κριτικής επιτροπής στο διαγωνισμό, ο Γιώργος Καράβας είπε ότι «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ότι θα είμαι μέλος της κριτικής επιτροπής. Υπάρχει μία ιεραρχία. Το κανάλι του Star θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση».

«Τη Βίκυ Καγιά την αγαπώ, είναι φίλη μου, είναι τρομερό παιδί, είναι το GNTM, είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το project», σημείωσε ο ίδιος για την επιστροφή της Βίκυς Καγιά στο project.

«Γιατί να μην έχω και τη θέση του coach; Μπορώ να γεμίσω πολλές καρέκλες», ανέφερε ο ίδιος γελώντας.

Σε ερώτηση για το αν θα μπορούσε να αναλάβει τη θέση του coach η Βίκυ Κουλιανού, ο Γιώργος Καράβας τόνισε ότι «Υπάρχει project manager, υπάρχει κανάλι, οι αποφάσεις παίρνονται από συγκεκριμένους ανθρώπους με κοινό γνώμονα το καλό του show. Η Βίκυ Κουλιανού είχε μια εξαιρετική παρουσία, έχει γνώση».

Μιλώντας για την απομάκρυνση της προηγούμενης κριτικής επιτροπής, ο Γιώργος Καράβας ανέφερε ότι «Τα παιδιά τα αγαπώ, ήταν συνεργάτες μου δύο χρόνια, θα μου λείψουν όλοι. Και με το Δημήτρη Σκουλό έκανα παρέα, με την Ισμήνη γνωριζόμαστε από παλιά, και με τον Άγγελο. Όλοι θα μου λείψουν».

«Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα λυθούν πολλές απορίες. Μπορεί να είναι και τρία τα νέα μέλη στην κριτική επιτροπή, ποτέ δεν ξέρεις», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καράβας.