Γλυκάνισος: Μία μεθυστική ιστορία! Με φόντο το πανέμορφο νησί της Λέσβου γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας ανάμεσα σε εναν πλούσιο Μυτιληνιό και μια Σύρια πρόσφυγα. Ένας έρωτας που θα δοκιμάσει τα πάντα, από την ίδια τους την πίστη μέχρι και τις ζωές ανθρώπων που τους περιβάλλουν.
Μια κρυφή, βαθιά, μυστική αγάπη με αρώματα από τη θάλασσα, τις μεθυστικές γεύσεις της Συρίας και το ελληνικό ούζο. Ο γλυκάνισος σκορπίζει τη χαρακτηριστική του μυρωδιά, τόσο στο εκλεκτό ούζο που παράγει η οικογένεια του Στρατή όσο και στα φαγητά που μαγειρεύει η Ραζάν και μοιάζει πολύ με τον έρωτά τους: αψύς, δυνατός, γλυκός και αρωματικός, άλλοτε ηρεμεί και άλλοτε βάζει φωτιά και καίει τα σωθικά! Ο έρωτας αυτός γεννιέται – ανάμεσα σε έναν έλληνα χριστιανό, τον Στρατή, γόνο εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και μία σύρια μουσουλμάνα, τη Ραζάν.

Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα στη δραματική σειρά του ΣΚΑΪ, τις δικές του αλήθειες,  τα δικά του τραύματα και τη δική του ιστορία. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη των αισθημάτων τους, αλλά μέχρι πότε; Άλλωστε, ο Στρατής χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν, απόδειξη ότι η ζωή γράφει πάντα τα δικά της σενάρια. Ο έρωτας αυτός, ανάμεσα σε δύο τόσο διαφορετικούς ανθρώπους, θα μπορέσει ποτέ να φέρει πιο κοντά τους τόσο διαφορετικούς κόσμους τους; Και πώς Θα τον αντιμετωπίσει το περιβάλλον τους, οι οικογένειες τους και οι κάτοικοι του νησιού στο οποίο μένουν; Άνθρωποι, φιλίες και οικογενειακές σχέσεις Θα δοκιμαστούν. Κάποιοι Θα βγουν αλώβητοι, κάποιοι όμως θα πληρώσουν το τίμημα. Θα μπορέσει στο τέλος η αγάπη τους να νικήσει όλα τα εμπόδια;

Μεταξύ άλλων, πλάνα τραβήχτηκαν στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο, στο γραφικό λιμάνι του Πλωμαρίου, καθώς και σε μια ποτοποιία, όπου παράγεται ένα από τα πιο φημισμένα ούζα της Ελλάδας.

Από τα πρώτα κιόλας όμως επεισόδια της σειράς, θα δούμε συναρπαστικές εξελίξεις που αναμένεται να καθηλώσουν και να σαρώσουν την τηλεθέαση.

 

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα «φάντασμα» τους στοιχειώνει

Survivor: Ο Ντάνος έβαλε τέλος στις φήμες!

Τραγωδία για γνωστή ηθοποιό: Έφυγε από τη ζωή ο πρώην σύζυγός της