Γιώργος Λιανός και ΣΚΑΪ μπορεί σε πρώτη φάση να τα είχαν βρει για την παρουσίαση ενός πρωτοχρονιάτικου σόου την παραμονή του νέου έτους όμως όπως όλα δείχνουν το project μπαίνει στο συρτάρι. Ο παρουσιαστής ήταν η πρώτη επιλογή του καναλιού το οποίο όπως φαίνεται θέλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη συνεργασία μαζί του καθώς παρουσιάζει τόσο το Survivor όσο και το The Voice.

Όλα έδειχναν πως το συγκεκριμένο εγχείρημα θα προχωρούσε κανονικά όμως ο ΣΚΑΪ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, ματαιώνεται. Παρότι έγιναν οι πρώτες συζητήσεις το υψηλό κόστος που απαιτούσε μια τέτοια παραγωγή καθώς και ο έντονος ανταγωνισμός που υπάρχει τη συγκεκριμένη μέρα και ώρα (με άλλα κανάλια να έχουν κάνει ήδη το σχεδιασμό του αντίστοιχου σόου όπως η ΕΡΤ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο) οδήγησε στην απόσυρση του project.

Τα νέα αυτά ίσως ανακούφισαν εν μέρη και λίγο τον αγαπημένο παρουσιαστή ο οποίος έχει πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα για την επόμενη περίοδο. Ήδη ο Γιώργος Λιανός παρουσιάζει το The Voice ενώ τον επόμενο μήνα τα βλέμματα στρέφονται στο Survivor All Star για το οποίο φυσικά θα χρειαστεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα.

Σε μεγάλη κινητικότητα παρόλα αυτά φαίνεται πως παραμένει το ΣΚΑΪ με τη διαμόρφωση του My style rocks να συνεχίζεται και τις συμμετοχές της Βίκυς Κουλιανού και της Σοφίας Χατζηπαντελή να είναι στο τραπέζι.

Όλες οι ειδήσεις

Νίκος Μουτσινάς: Αποστομωτική απάντηση για τα χαμηλά νούμερα στο Καλο Μεσημεράκι

Ιωάννης Παπαζήσης: Το παραδέχθηκε – Αυτή είναι η κούκλα ηθοποιός σύντροφος του

Επίδομα θέρμανσης: 500 χιλιάδες δικαιούχοι δεν έχουν κάνει αίτηση – Τι πρέπει να κάνετε στο myΘέρμανση!

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ

Θα πάθετε σοκ με την επικοντίστρια από την Αλαμπάμα