Μπορεί ο Σπύρος Παπαδόπουλος πριν από ενάμιση χρόνο να αποχαιρέτησε την μουσική αφιερωματική εκπομπή «Στην υγειά μας» στην οποία ήταν ο παρουσιαστής για χρόνια, όμως από τι φαίνεται η παρουσίαση είναι ένας ρόλος που του ταιριάζει και θα τον δούμε ξανά πολύ σύντομα στην ΕΡΤ.

Φέτος παρακολουθούμε τον Σπύρο Παπαδόπουλο να πρωταγωνιστεί στην εξαιρετική σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι» με τη συνεργασία του με την κρατική τηλεόραση να συνεχίζεται αρμονικά και όπως φαίνεται να του αποφέρει και νέες προτάσεις.

Συγκεκριμένα, από το κανάλι ζήτησαν από τον ηθοποιό να αναλάβει την παρουσίαση του εορταστικού προγράμματος που θα προβληθεί την παραμονή πρωτοχρονιάς, σε μία εκπομπή με… αέρα από το «Στην υγειά μας».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της RealNews, δέχτηκε με χαρά την πρόταση συμμετέχοντας στο πρόγραμμα αφιλοκερδώς.

Στο πλευρό του αναμένεται να βρεθούν και άλλα γνωστά πρόσωπα από τον χώρο της ΕΡΤ. Η παρουσία του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη οι οποίοι βρίσκονται στο «Μουσικό κουτί» πρέπει να θεωρείται δεδομένη όπως και αυτή του Μίλτου Πασχαλίδη δημιουργού της σειράς «Τα Νούμερα». Ακόμη και ο Χρήστος Νικολόπουλος θα βρίσκεται σε αυτή.

Όλες οι ειδήσεις

The Voice: Τέλος από τον ΣΚΑΪ; Αυτό παίρνει τη θέση του

Η γη της ελιάς: Χώρισε πασίγνωστη πρωταγωνίστρια – Αυτή είναι

Μαρσέλο: Κόβει την μπάλα ο Βραζιλιάνος – Το πήρε απόφαση – Τι δεν άντεξε