Στο 5ο επεισόδιο της σειράς της ΕΡΤ1, Φλόγα και Άνεμος, ο Γεώργιος θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να συναντήσει τον Βενιζέλο μόνος, χωρίς την οικογένειά του. Η συνάντησή του με την Κυβέλη είναι αναπόφευκτη. Ξεκινάει μια παράνομη σχέση, ενώ ο Βενιζέλος τού αναθέτει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας. Πόσο θα επηρεάσει η σχέση τους την πολιτική του καριέρα; Αλίκη και Μιράντα, οι κόρες της Κυβέλης, αποφασίζουν να ακολουθήσουν την καριέρα της μητέρας τους και βγαίνουν στο θέατρο.

1968 Ο Παπανδρέου στο νοσοκομείο… Η κατάστασή του δεν είναι καλή. Η Κυβέλη είναι χαμένη στις αναμνήσεις της, σκέφτεται τον χωρισμό τους. Δίπλα της η Βαλεντίνη τής συμπαραστέκεται πάντα. Ο έρωτας της Αγάπης και του Σπύρου εξακολουθεί να μένει κρυφός. Ο Φώντας αποφασίζει να κάνει δώρο στη γυναίκα του και βγάζει εισιτήριο για την παράσταση του Χορν. Θα προλάβει να της το δώσει;
Ο Μιχάλης και η Φωτεινή ψάχνουν να βρουν τι λάθος έχουν κάνει στη ζωή τους για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, να τους καταδιώκει ένας θάνατος. Στο γραφείο του Γκούβερη στήνονται συνωμοσίες εις βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών και της δημόσιας ζωής.

Φλόγα και Άνεμος: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου του Σαββάτου 8/10

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυρίων: Ο Πάρης κάνει απόπειρα αυτοκτονίας-Σατανικό σχέδιο του Αποστόλη

7 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για την Aξιοπρεπή Eργασία

Γλυκάνισος: Η Ραζάν παντρεύεται τον Καρίμ