Μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατό του, ο Γιώργος Καπουτζίδης βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1.

Ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν ο Πάνος Νάτσης που μπήκε πολύ σύντομα στην κουβέντα τους, με τον Γιώργο να συγκινείται ιδιαίτερα περιγράφοντας εκείνες τις πολύ δύσκολες στιγμές.

«Αυτό έγινε ξημέρωμα Σαββάτου. Την Παρασκευή το βράδυ ήμασταν όλοι στο σπίτι της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, γιορτάσαμε εκεί τα γενέθλιά της. Έφυγαν όλοι, εγώ κοιμήθηκα στης Αλεξάνδρας κι έφυγα με το πρωινό δελφίνι. Με το που φτάνω στην Αίγινα με παίρνει τηλέφωνο η Αλεξάνδρα και μου λέει έγινε αυτό και αυτό.Μετά στη συζήτηση, όσο περνούσε η ώρα, σκέφτηκα ότι θα μείνω στην Αίγινα, δεν θέλω να γυρίσω πίσω στην Αθήνα, θα επιστρέψω στην Αθήνα την επόμενη μέρα γιατί έπαιζα και στο θέατρο».

Επίσης ο Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογήθηκε ότι «Πήραμε όλοι μαζί την απόφαση όταν βρεθήκαμε αν θα συνεχίσουμε την παράσταση ή όχι. Τα παιδιά αποφάσισαν να συνεχίσουν. Κανείς δεν ήθελε να περάσει αυτό το πράγμα μόνος του. Θέλαμε να είμαστε όλοι μαζί. Κι εμένα η πιο δύσκολη βραδιά…»

«Θεώρησα ότι θα είμαι καλύτερα στο νησί, μακριά από το γεγονός. Τα υπόλοιπα τα παιδιά βρέθηκαν όλα εκείνο το βράδυ, οπότε ο ένας έδωσε λίγο θάρρος και βοήθεια στον άλλον. Εγώ που έμεινα στην Αίγινα νομίζω ήταν το πιο δύσκολο βράδυ της ζωής μου γιατί όλο αυτό το πράγμα το πέρασα μόνος μου. Έπρεπε να το είχα περάσει με παρέα. Την επόμενη μέρα βρεθήκαμε όλοι μαζί στο σπίτι της Κατιάνας και το βιώσαμε όλοι μαζί» παραδέχτηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης.