ΕΡΤ: Ρούλα Κορομηλά, Φώτης Σεργουλόπουλος και Κρονάκη-Γιαγτζόγλου για πρωινό! Δυναμική είσοδο στην ψυχαγωγία σχεδιάζει η ΕΡΤ που τις τελευταίες ημέρες στρέφει τους προβολείς πάνω της μετά την είδηση-βόμβα για πιθανή επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στον στίβο της συγκεκριμένης ζώνης. Το όνομα της «εθνικής παρουσιάστριας» αποτελεί μια από τις προτάσεις που εξετάζει σοβαρά η δημόσια τηλεόραση.

Στο πλαίσιο των ουζητήσεων που γίνονται, μάλιστα, υπήρξε και συνάντηση της διοίκησης της ΕΡΤ με τη Ρούλα Κορομηλά, όπου, μεταξύ άλλων, έπεσαν στο τραπέζι το περιεχόμενο αλλά και το μπάτζετ της εκπομπής.

Παρότι το σενάριο συνεργασίας της ΕΡΤ με τη Ρ. Κορομηλά διέρρευσε ως οριστική συμφωνία, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Η ΕΡΤ έχει δεχθεί πολλές προτάσεις για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη ενώ υπάρχουν τρεις που βρίσκονται στη short list.

Πολύ ψηλά στη λίστα βρίσκεται ακόμα ένα πρόσωπο η επιστροφή του οποίου αν πραγματοποιηθεί, θα αποτελέσει μία σημαντική προσθήκη στην πρωινή ψυχαγωγία.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που έχει μακρά θητεία στη ζώνη 10-13.00 στο MEGA, με το «Σαν στο σπίτι σας», που συμπαρουσίαζε με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο παρουσιαστής διατηρεί πολύ καλές σχέυεις με τη διοίκηση της ΕΡΤ που τον αξιοποίησε πέρυσι με την ιδιότητα του ηθοποιού στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

Η τρίτη πρόταση που παίρνει ήδη το «πράσινο φως» είναι ένα δίδυμο… made in ΕΡΤ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τη Ζωή Κρονάκη, τους οποίους στελέχη της δημόσιας τηλεόρασης αποφάσισαν να ενώσουν«.

Ήδη έχουν γίνει δοκιμαστικά και το εν λόγω δίδυμο Θα έχει Θέση στη ζώνη 10-12 της ΕΡΤ1 το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκλείεται, αν δεν προχωρήσει μια από τις άλλες προτάσεις, να βρε- θεί στο καθημερινό.