Ανακατατάξεων συνέχεια στην ΕΡΤ, καθώς το δίωρο 10-12, που έμεινε… ορφανό μετά τις εξελίξεις με την Αλεξάνδρα Καϋμένου και την κάθε άλλο επιτυχημένη εκπομπή που λανσάρισε η κρατική τηλεόραση σε αυτό το slot, η διοίκηση αλλάζει ρότα. Το δίδυμο, λοιπόν, που προωθείται για τη νέα σεζόν είναι ο Δημήτρης Γιατζόγλου και η Ζωή Κρονάκη, που, ναι μεν, Θα συνεχίσουν να βαδίζουν στα μονοπάτια του infotaintment, αλλά με μια πιο έντονα κοινωνική και καλλιτεχνική πινελιά…

Πρόκειται για μια επιλογή που επιβεβαιώνει την τάση που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στο. Ραδιομέγαρο για εξεύρεση αποτελεσματικών λύσεων από την… ελεύθερη αγορά και όχι από το ήδη υπάρχον στελεχιακό δυναμικό. Στην κατεύθυνση αυτή, εξάλλου, κινήθηκε η απόφαση για την ενεργοποίηση του Γιώργου Κουβαρά στο κεντρικό δελτίο, καθώς και στο κομμάτι των ενημερωτικών εκπομπών, αλλά και του Απόστολου Μαγγηριάδη, ο οποίος θα παίρνει τη σκυτάλη από τον προαναφερθέντα για τα δελτία της Παρασκευής και του Σαββατοκύριακου, ενώ Θα παρουσιάζει κι ένα εβbομαδιαίο consept κάθε Πέμπτη. Την ίδια στιγμή, αναζητείται ακόμη το πρόσωπο που Θα παρουσιάσει το πρώτο ψυχαγωγικό πρωινό της ΕΡΤ έπειτα από πολλά χρόνια, με το όνομα της Ρούλας Κορομηλά να υφίσταται πράγματι στην εξίσωση, αλλά να μην έχει «κλειδώσει» οριστικά.

Η παρουσιάστρια δέχεται μεγάλη πίεση από τα στελέχη του σταθμού ενώ όπως φαίνεται της προσφέρουν «γη και ύδωρ» για να ακουστεί το «ναι» από το στόμα της! Ωστόσο φαίνεται πως η παλαίμαχος παρουσιάστρια έχει τους ενδοιασμούς της αφού ειδικά φέτος η πρωινή ζώνη φαίνεται να είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική!