Σε οριστικό τέλος οδηγείται, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία της ΕΡΤ και του Κωστή Μαραβέγια. Η εκπομπή «Δυνατά» την οποία παρουσίαζε για μία χρονιά στην ΕΡΤ, δεν πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν ενώ στη συνέχεια αναζητήθηκε άλλο consept για να συνεχιστεί η συνεργασία.

Ο Κωστής Μαραβέγιας, και η εταιρεία παραγωγής του πρότειναν στο κρατικό κανάλι την επαναφορά της εκπομπής «Μουσική παντού» η οποία θα είχε εξωτερικά γυρίσματα ανά την Ελλάδα με μουσικές αφορμές.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΡΤ ενημέρωσε την εταιρεία παραγωγής ότι δεν θα προχωρήσει στην έγκριση της εν λόγω πρότασης αποδεσμεύοντας ουσιαστική τον δημοφιλή καλλιτέχνη.

Κωστής Μαραβέγιας: Τι είπε για το κόψιμο της εκπομπής του

Ο Κωστής Μαραβέγιας είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega για το τέλος του «Δυνατά» και την νέα εκπομπή, την επιθυμία να γίνει μπαμπάς και το ευτράπελο λίγο πριν τον γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου

«Ήταν πάρα πολύ ωραία στην εκπομπή «Δυνατά». Στην αρχή, είχα λίγο άγχος γιατί είχε πολλές κάμερες. Στην εκπομπή «δυνατά» ο ρόλος μου ήταν πολλαπλός και πιο απαιτητικός. Στην πορεία της εκπομπής αισθάνθηκα άνετα και αυτό που κέρδισα περισσότερο από όλα ήταν, η αγάπη μου για όλους τους συνάδελφους που γνώρισα. Η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επομένη σεζόν. Κάνω συζητήσεις για άλλες εκπομπές. Μου αρέσει πολύ ο δρόμος, το ταξίδι και το εξωτερικό γύρισμα. Οτιδήποτε έχει σχέση με αυτά δίνω την ψυχή και την καρδιά μου. Δεν θα μπορούσα να είμαι σε ένα πλατό σε καθημερινή βάση. Για την επομένη σεζόν υπάρχουν σχέδια και συζητήσεις με τη δημόσια τηλεόραση, άλλα είναι νωρίς ακόμα», ανέφερε αρχικά ο Κωστής Μαραβέγιας.

«Πάντα παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης. Μου έχει μείνει από παλιά αυτό. Επειδή έχω σπουδάσει μαθηματικά και στατιστική, παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και βρίσκω ενδιαφέρον στο πώς εξελίσσονται. Η τηλεόραση έχει χάσει ένα μέρος του κοινού της, επειδή αυτό έχει στραφεί στις πλατφόρμες», συμπλήρωσε.